I vår familie i min oppvekst:
Lillejulaften: grøt
Julaften: Deilig frokost-/lunsjbuffet med salater og julepålegg + kakao!
Pinnekjøtt med tilbehør på kvelden. Med dessert/ kaffemat i pakkepausen.
1. Juledag:
Lettsaltet torsk
2. Juledag:
Svineribbe med tilbehør. Og pinnekjøtt rester til meg som ikke spiser svineribbe.
3. Juledag:
Barnas valg: pizza eller taco eller lignende
4.-6. Juledag ingen fast meny, men gjerne røkt torsk, bakt laks eller lutefisk. Evt. Kalkun servert hos tante.
Nyttårsaften:
Kakeselskap på dagen
Pinnekjøtt på kvelden
1. Nyttårsdag:
Klippfisk med tilbehør
Blir ikke helt slik nå, ettersom at jeg og mannen drar litt fra hus til hus og familiene våre prøver å samkjøre litt til det beste for vår del. Ettersom at jeg har fått påvist fiskeallergi og ikke spiser svineribbe.