Mitt beste råd for å få ned utgifter på mat er å planlegge. Lag meny ca 7-14 dager frem i tid, handle inn mat kun en gang per uke. Sørg for å kjøpe nok av det dere absolutt MÅ ha så dere ikke å går tom, feks melk, kaffe. Og spis kun det dere har til neste handletur. Ikke kjøp noe som ikke er på handlelisten. Unntatt fra 50% disken, kjøp datovarer og frys ned.
Kjøp når det er tilbud, og såklart kast minst mulig mat. Feks så varer en isberg her til 3 middager, derfor planlegger jeg 3 middager med salat når vi skal ha salat. På slutten av uken før ny handletur har vi gjerne frosne grønnsaker på menyen eller sånne som tåler å ligge litt.
Kjøp når det er tilbud, og såklart kast minst mulig mat. Feks så varer en isberg her til 3 middager, derfor planlegger jeg 3 middager med salat når vi skal ha salat. På slutten av uken før ny handletur har vi gjerne frosne grønnsaker på menyen eller sånne som tåler å ligge litt.