Bruker oppskrift på matprat.no, den med chorizo, bare at jeg dropper chorizoen
Blir den skikkelig? Har vært litt uheldig med enkelte oppskrifter fra matprat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bruker oppskrift på matprat.no, den med chorizo, bare at jeg dropper chorizoen
Jeg er veldig fornøyd med den. Bare la den heve skikkelig jeg har jo ikke prøvd med alt stæsjet oppi, synes den er best med bare olje og maldonsalt på toppenBlir den skikkelig? Har vært litt uheldig med enkelte oppskrifter fra matprat.
Jeg er veldig fornøyd med den. Bare la den heve skikkelig jeg har jo ikke prøvd med alt stæsjet oppi, synes den er best med bare olje og maldonsalt på toppen
Har ikke prøvd å fryse den, men har prøvd å ha deigen i kjøleskapet over natten, så det bare er å steke den på dagen den skal brukes. Jeg skal gjøre det til dåpen, så er foccaciaen fersk på dåpsdagenOk. Må nesten teste det ut... Elsker å bake. kan den fryses? (Dumt spørsmål?)
Har ikke prøvd å fryse den, men har prøvd å ha deigen i kjøleskapet over natten, så det bare er å steke den på dagen den skal brukes. Jeg skal gjøre det til dåpen, så er foccaciaen fersk på dåpsdagen
Har begynt å planlegge mentorfesten her, selvom jeg ikke har termin før 5. Juli, men da er det meste klart (unntatt pynt, for vet ikke kjønn) i sommer og jeg kan nyte ferie istedenfor å planlegge. Men vi skal faktisk ha tacobuffet det tror jeg kommer til å falle i god jord hos alle. Drar til Sverige og kjøper tilbehør og kjøttdeig. Der har de stooore krukker med salsa, rømme, billig kjøtt osv. Gleder meg faktisk veldig
nå vurderer jeg taco istedet.. hørtes mer lettvindt ut enn koldtbord (skal lage selv.. aner ikke hva som blir lettest )