Driver å så smått planlegger dåpen, men kjenner jeg trenger litt inspirasjon [emoji14]
Eneste jeg tenker er praktisk til ca 40-45 stk er gryterett
Eneste jeg tenker er praktisk til ca 40-45 stk er gryterett
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tror vi blir litt for mange, og for mange kresne [emoji14]Rømmegrøt og spekemat eller tapas?
Her blir det trøndersk festmat [emoji4] Inderøy sodd [emoji7] med potet, gulrot og skjenning [emoji4]
Er halvt trøndersk og er oppvokst med slik festmat [emoji4] greit å få noe annet da siden du ikke er fan av det [emoji4]Det hadde mannen min elsket! Jeg derimot [emoji15][emoji85].
Jeg fikk pølser når vi var på besøk i Levanger sist [emoji23].
Er halvt trøndersk og er oppvokst med slik festmat [emoji4] greit å få noe annet da siden du ikke er fan av det [emoji4]
Når andre i familien spiste bacalao, spiste jeg og pappa en grandis [emoji23]
Mannen er og halvt trønder, men vokst opp langs kysten i Telemark [emoji85]. Jeg er kvart dovring og resten sørlending [emoji28].
Er vittig med de forskjellige tradisjonene og vanene man har!
For mannen min er ikke fisk noe som kan spises på en søndag, enda mindre tenkelig på en helligdag... Mens hos oss er torsk på julekvelden det som skal spises (pappa nekter å komme om det ikke blir fisk)..
Hvilken sodd da? Vi skal ha Inderøy sodd [emoji4]Vi skal ha sodd med poteter, gulrot og flatbrød. Ingen dessert, men vi har en haug av kaker
Hvilken sodd da? Vi skal ha Inderøy sodd [emoji4]
Ahh [emoji4] bruket bare Inderøy sin vi. Er oppvokst med den [emoji4]Fadderen til jenta vår har sagt at han vil lage sodden fra bunnen av