Mat dere ikke klarer

En tråd i 'Januar 2020' startet av ATGM, 21 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. ATGM Andre møte med forumet

  Hei.
  Er det flere her som nå har fått stygga på visse matprodukter? Jeg klarer ikke lukta på rå kjøttdeig/karbonadedeig. :depressed: Har mistet helt smaken på fastfood og sjokolade (unntatt firkløver med appelsin og havsalt) noe diabetesen er glad for :happy:
  Er utrolig hvordan kroppen forandrer seg når man gror en liten en....
   
 2. Vil ha en baby til Forumet er livet Julegavene 2019 Januarlykke 2020

  Egentlig ikke. Jeg er sulten hele tiden, men kvalm så spiser lite for ellers spyr jeg. Meen jeg har aldri noe jeg har spesielt lyst på, men vet at jeg bare vil ha noe (mat, aldri junk og godteri).
   
 3. FruFranzen Elsker forumet Septemberlykke 2015 Januarlykke 2020

  Jeg klarer på ingen måte å spise fisk (annet enn som fiskeboller, fiskegrateng og fiskekaker), sopp og aubergin. Sopp var vanskelig forrige graviditet også, men de to andre har jeg aldri slitt med før. Savner fisken veldig, og synes det er dumt at det blir færre fiskemiddager på fireåringen på grunn av det!

  Det er skikkelig merkelig, både sopp og aubergin er noen av mine favoritt-ting vanligvis. Men men, jeg vet jo også at det går over!
   
 4. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Har omtrent sluttet å drikke brus og spise sjokolade, som jeg gjorde i store daglige mengder før. Det er jo positivt da :rolleyes:
  Men det som har gått igjen i alle mine svangerskap er at mitt ultimate favorittpålegg, leverpostei, klarer jeg ikke verken lukt eller smak av lengre :yuck: Mistet lysten på det i lang tid etter svangerskapene også, første gangen gikk det vel 5 år før jeg spiste det igjen. Forrige gang gikk det kun 1 år. Det syns jeg er helt merkelig, for det er jo sunt også...:rolleyes:
   
 5. Hønemor87 Gift med forumet Januarlykke 2020

  Her i huset er tomatsaus, ostesaus og ting med sauekjøtt totalforbud å spise. I tillegg er Mexicansk chips totalt forbudt. Lukter helt jævlig... Synes oppkast lukter mindre vondt
   
 6. LilleSpiren2018 Elsker forumet Novemberlykke 2018 Januarlykke 2020

  Hapå, igrunn alle typer syltetøy og svinefarse:hilarious: ingen av tingene jeg "måtte" ha før svangerskapet heldigvis :joyful::joyful:
   
 7. Mossi Forelsket i forumet Januarlykke 2020

  Jeg har også skikkelig problemer med fisk av alle slag. Tungvint av kroppen, det er jo bra å få i seg fisk, og jeg er vanligvis glad i det. Nå klarer jeg rett og slett ikke å holde det nede som regel. Det har bygget seg opp til noe veldig ekkelt i hodet mitt, og jeg blir kjempekvalm allerede før jeg har begynt å spise.

  Ellers har jeg mistet sansen for sjokolade, og middag generelt frister lite. Men jeg får i meg middag så lenge den ikke inneholder fisk.
   
 8. XuperB Forumet er livet Himmelbarn Julegavene 2019 Junilykke2018 Januarlykke 2020

  Ingenting egentlig. :) Har ikke cravings og ikke avsmak på noe, er litt mer sulten enn vanlig og det er det.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. Mekanikerfrue Glad i forumet Januarlykke 2020

  Mexican potetgull... elsker det egentlig men nå stinker det bare grusomt når gubben spiser det :(
   
 10. Elli<3 Flørter med forumet

  Hadde mer avsmak på mat i starten av svangerskapet, da jeg slet voldsomt med kvalme:grumpy:
  Klarte ikke ris, pasta, sauser, mye krydder, grønnsaker, ting med mye fett i, eller det meste egentlig.. Spiste mye poteter og ting med mild smak, også en periode kunne jeg bare spise tørre knekkebrød -om jeg ville unngå å spy..
  Det var slitsomt..:depressed:
  Men har blitt mer og mer normalt igjen. Takler ikke så godt kokte grønnsaker da, eller ting med mye smør i, for mye melkeprodukter og sukker kan også gjøre meg litt dårlig. Kan fortsatt av og til bli kvalm og kaste opp, men er veldig sjeldent nå da heldigvis:)
   
 11. Pixiee Gift med forumet Januarlykke 2020

  Reagerer mer på lukter generelt.. Parfyme, røyklukt osv.. Så reagerer jeg mer på lukten av rått kjøtt. For meg lukter alt dårlig selv om det er ferskt:depressed:
   
 12. TRULTEMOR81 Gift med forumet Oktoberfruene 2018 Januarlykke 2020

  Ingen mataversjoner her..
  Heller ingen cravings.
   
 13. Mikelle Forelsket i forumet Januarlykke 2020

  Klarer ikke tortillalefser lenger, må helst ha pitabrød istedet :p
  Og kyllingfilet! Kan ha kylling i biter, men dersom det er en hel filet, vokser det i munnen.
  Og så må jeg ha tjukt på med pålegg/smør, hvis skiva blir for tørr, så får jeg ikke til å spise det, hahaah.
  Er et par andre småting her og der, men går mest på at jeg ikke klarer å spise det dersom det er for tørt :p
   

Del denne siden