Leie

En tråd i 'Mai 2018' startet av Spiren2018, 23 Mar 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. flubber Elsker forumet *MIA* Mailykke 2018

  Min turner mye og har for det meste lagt på tvers/skrå eller i seteleie. Men i går påsto jordmor at hun lå med hodet ned for første gang. Kjenner jeg er litt skeptisk til det, for det stemmer ikke helt med hvor jeg kjenner mest spark, men uansett kommer vel denne turnejenta til å skifte stilling x-antall ganger før termin likevel, så får heller se hva hun ender med når det nærmer seg.

  Nr 2 drev også og snudde seg alle veier helt frem til uke 37 tror jeg, etter det var han vel mest i hodeleie, så krysser fingrene for at denne snuppa også skjønner det tilslutt [emoji4]
   
 2. Hjertemor Forumet er livet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene Mailykke 2018 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Min ligger som han har gjort siden uke 20. Snur seg rundt innimellom, men legger seg alltid tilbake med hodet ned mot venstrebein, rompa opp og bena opp mot ribbeinet på høyre side[emoji23][emoji85]. Ser når han snur med går fort tilbake til den stillingen igjen[emoji12].
   
 3. ønskebarn<3 Glad i forumet Mailykke 2018 *Aprilbaby 2018*

  Åh lykke til med avgjørelsen. Håper du finner en løsning du er trygg på eller at lille bare snur seg selv ;) hvilken uke er du nå da?
   
 4. Mrs82 Glad i forumet Mailykke 2018

  Her ligger han med hodet ned, men ikke festet. Ryggen hans er på høyre side og armer og bein romsterer på venstre. Tror jentene lå på samme måte[emoji4]
   
 5. Babylykke16og18 Glad i forumet Mailykke 2018

  Sete her også... Begynner å bli beskymret! Krysser fingre og tær for oss at mageboerne snur seg :)
   
 6. kevebo Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Hodeleie - har hatt det i minst 6 uker [emoji4]
   
 7. tsktsk Blir kjent med forumet

  Hvor skal du føde?
  Blir jo helt tullete av å google alternativene. Jeg ønsker i utgangspunktet ikke ks, men skulle mål osv tilsi at det er det tryggeste gjør jeg selvfølgelig det. Tenker at det frister ikke særlig med setefødsel, samtidig som mange beskriver slike fødsler som likså greie, når de først går bra!
   
 8. Sissie Glad i forumet Marsboere 2020 Mailykke 2018 Assistert-jentene

  Skal inn på vekstestimering pga. sv.diabetes i uke 37, og jm sa da at de vil vurdere hvorvidt det blir setefødsel, evt. vending eller ks. Er skeptisk til vending etter å ha lest om skrekkhistoriene, så jeg ser det an etter hva de sier på kontrollen.
   
 9. Lykkeliten18 Forelsket i forumet

  Her ligger babyen med hodet ned, men jordmor sa at det ikke hadde så mye å se før 36-ukers kontrollen. Kan enda snu seg :)
   
 10. Silda82 Elsker forumet Mailykke 2018

  Har ligget i sete hele tiden, men nå har han snudd seg... hode-leie! Fra uke 34 ca...

  Jordmor mente alt kan skje ut uke 36... men etter det er det som oftest for trangt til at de orker å ta kampen med å snu seg...
   
 11. Joggejenta Mamma til Eva 09.10.14 <3 Mailykke 2018 Oktoberskatter 2014

  På alle kontroller har han ligger med hodet ned. Men det et store bevegelser og god plass til å turne enda, så jeg tar ikke noe for gitt!
   
 12. justme88 Gift med forumet Juli13-jentene

  Hodeleie :)
   
 13. Atessa83 Blir kjent med forumet

  Hodeleie [emoji4]
   
 14. Minibollini Flørter med forumet

  Tverrleie her for en uke siden iallefall (uke 32+2 i dag). Og kjenner «spark» oppe på høyre og venstre side samtidig, så det passer vel med at hun spreller med bein og armer på hvert sitt sted... Så får vi se om hun legger seg med hodet ned snart[emoji5]
   
 15. Sykepleiermamma Ny på forumet

  Her har ho ligget på tvers i mange uker, skal til jordmor mandag så spent på hvordan ho ligger nå, føler ho har snudd seg mange ganger, så aner ikke hvordan ho ligger :) skal på ul om 2 uker for å sjekke om morkaka har flyttet seg vekk fra åpningen, da er jeg 35 uker, så da får jeg i allefall se hvordan ho ligger :)
   
 16. Sallys Glad i forumet Mailykke 2018

  Han ligger med hodet ned[emoji4]
   
 17. KaliMa Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Jeg aner ikke hvordan han ligger. Kontrollene har foregått hos lege og hun har ikke sjekket heller. Spurte sist men fikk til svar at hun ikke sjekker før i uke 36 (jeg er andregangs). Kunne i ettertid ønske jeg hadde insistert, for jeg vet jo at barnet kan snu seg og at det er tidlig, men skulle gjerne visst hva som er hva inni der. Og det virker som har ligget i samme leie leeeenge nå
   
 18. Thers Forumet er livet Mailykke 2018 ♡Junigull 2016♡

  Har liggi mye i tverrleie, men de siste to dagene har jeg på følelsen at hodet er ned! Får kribling nede, mens spark og trykk kjennes høyt oppe. Ser for meg spark med bein på ene siden og rumpe som spenner på andre!
   
 19. *fluffymama* Glad i forumet Mailykke 2018

  Hodeleie og gjort det i flere uker.
   
 20. Piffin Flørter med forumet

  Holder seg foreløpig trygt i kålmarkleie, men med termin helt i slutten av mai har den jo god tid til å ta til fornuft og slutte å turne
   
  • Liker Liker x 4

Del denne siden