Leggerutiner

En tråd i 'Januar 2016' startet av Kløverdame, 28 Mar 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Kløverdame Glad i forumet Oktoberfruene 2018

  Hva slags leggerutiner har de små nå? Er det noen som sovner av seg selv, med foreldre ute av rommet? Her må han ammes eller bæres i søvn.
   
 2. LeneSvima Forumet er livet Febbisbebbis'18 Januarlykke 2016 Snøfnuggene 2018

  Vi legger snuppa i senga, synger, sier god natt og går ut. Som regel så sovner hu med en gang eller så turner a litt før hu sovner[emoji4]
   
 3. Sasty Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novembergull 2017 Januarlykke 2016

  Her ammes hun eller bæres i søvn av meg. Pappa sitter i sengen med henne og koser og synger til hun legger seg ned ved siden av han/ i armkroken hans og sovner :)
   
 4. Kløverdame Glad i forumet Oktoberfruene 2018

  Hørtes fint ut! Hvordan gikk dere frem for å få til det? :)
   
  • Enig Enig x 1
 5. Ransua Gift med forumet

  Så koselig! Lurer også på hvordandere gikk frem for å få det til.
   
 6. Sasty Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novembergull 2017 Januarlykke 2016

  Det mæ du spørre han om :p tror egentlig han bare begynte å sette seg i sengen sammen med henne (vi samsover) og så fikk hun turne litt som hun ville en stund.. også etterhvert holdt han og bysset hvis hun ikke roet seg. Tokben stund før hun skjøntr greia og med meg skjønner hun det ikke. Hun kan godt sovne nesten, men ikke uten pupp til slutt. Tenker at det går over når vi slutter å amme. De er små bare en gang :)
   
 7. LeneSvima Forumet er livet Febbisbebbis'18 Januarlykke 2016 Snøfnuggene 2018

  Ho har alltid starte natta i egen seng helt inntil min. Da ho var bitteliten lå jeg alltid med en arm i senga hennes, så ho kjente at jeg var der. Så etter en stund da ho begynte å legge seg før oss så sang vi og la a bare ned. Det gikk så av seg selv.
   
  • Liker Liker x 1
 8. Ransua Gift med forumet

  Jeg ammer min jeg også. På samme måte som din; sovner nesten, men må ha pupp. Har forsøkt å vekk puppen rett før, men ender opp med å søke, søke, søke, søke, søke... og så hyle.

  Skal tipse mannen om dette. Kanskje dette kan testes ut av han når han har ferie:) Regner med at det ikke tok bare en helg. Nå blir det litt mange spørsmål, men husker du hvor gammel din var sånn cirka?
   
 9. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Jeg ammer i søvn

  Mannen koser. Det funker det også , men er jeg som legger henne om jeg er hjemme

  (vi samsover og han legger seg altså med henne)
   
 10. Aninee Forumet er livet Januarlykke 2016

  Her ligger vi han lille i sengen, etter å ha fått mme. Som regel synger vi godt natt så sovner han.

  Men når han ikke gjør det tar vi å leser en bok da sovner han:p
   
 11. Sasty Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novembergull 2017 Januarlykke 2016

  13 mnd ca tror jeg... :)
   
 12. Ransua Gift med forumet

  Takk:)

  Å, nylig begynt med andre ord.
   
 13. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Her legges han ned og vi setter på en uro og går ut. Men I det siste så må pappaen ligge der sammen med han. Hvis jeg er der inne så skriker han I en flere timer. Holdt på en time I går før jeg ga opp og mannen greide det på 10 min. Skikkelig irriterende. Jeg må nok få han til å sovne I armene mine i sofaen før han legger seg. Men må si at han sliter veldig ved tann frembrudd samtidig som han sliter med sure oppstøt pga reflux. Så her går leggingen veldig opp og ned ettersom formen hand.
   
 14. CecilieR Gift med forumet Januarlykke 2016

  Her ligger jeg eller mannen ved siden og synger. Når vi har sunget noen sanger ligger vi der fram til han har sovnet.
   
 15. Januarmamma87 Flørter med forumet Januarlykke 2016

  Stell på badet (bleieskift, smøre krem, pusse tenner og på med pysj), vinker natta i speilet og går inn på soverommet. Her vil hun stort sett ha litt vann, før jeg synger (Kjære Gud jeg har det godt) og legger henne ned. Hun må ha tutt, bamse og koseteppe. Brer på dyna, sier god natt og går ut. Stort sett sovner hun like etter. Noen dager er det hyling, og da går vi inn og ut med jevne mellomrom (jeg står ofte rett utenfor og bretter klær). Så skal det nevnes at hun alltid sover med døra vid åpen, ikke et bevisst valg, det har blitt en vane[emoji28]
   
  • Liker Liker x 1
 16. Kikki Blir kjent med forumet Januarlykke 2016

  Han får pupp på rommet sitt, så legger jeg han i senga, sier natta og går. Jevnt over legger han seg ned og sovner. Kan ligge å pludre og turne litt i senga på egen hånd før han sovner, og da bruker jeg å sjekke når det er blitt helt stilt at han enda har dyne på.
   
 17. Blakken Gift med forumet Januarlykke 2016

  Spiser kveldsgrøt, tar kveldssol, leser bok og drikker melk. Skrur av alt av lys og lyd før vi går opp, legger han i senga, gir flaske med vann og småkoser til han sovner. Med pappaen tar det 5-15 min. Med meg 30-60 min. Synes vi har en god rutine, men den fungerer ikke helt. Må stå å kose han på ryggen eller holde hånd helt til han sovner. I løpet av kvelden ender han oppi hos oss.
   
 18. Januarmamma87 Flørter med forumet Januarlykke 2016

  30-60 minutter er jo litt lenge, men det korter seg nok ned etter hvert. Jeg satt inne hos lillesøster i 60-90 minutter hver kveld i et halvt år, før bedringen begynte å komme. Heldigvis for deg kan mannen legge[emoji4] Vi gikk på tabben at jeg la lillesøster og mannen la storesøster, så jeg var låst til huset på kveldstid[emoji52] Ikke gå på den tabben med nummer 2, veldig godt for ungene at dere bytter på, og godt for dere[emoji6]
   
 19. Blakken Gift med forumet Januarlykke 2016

  Absolutt! Burde vært flinkere til å bytte med G også, men er så lite fristende når jeg vet hvor raskt det går med mannen :D
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden