Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ORIGINAL: Tomse
Kjempegod fiskegryte:
Denne er laget etter fantasien og smaken vår.[:)]
2 pakker Lofoten fiskesaus (eller annen god fiskesaus)
Lages som det står på pakken, men med litt mindre væske.
Dette blir basis i gryten.
Deretter har vi oppi:
Brokkoli
Gulrøtter
Paprika i to farger
Fiskepudding
Fiskeblokk skjært opp i biter
Crabstiks
Reker
Dill på toppen
Putt ingrediensene oppi etter hvor lenge de skal kokes. (Gulrøtter først, fiskeblokk sist)
Serveres med poteter ved siden av.
Dette er veldig godt! Helt etter slumpemetoden. Man kan putte oppi det man liker.[:)]
ORIGINAL: Trin
Innbakt svinefilet
400 gram indrefilet av svin (sånn lang!)
1 pk Tine smøreost med urter (den grønne)
Frisk timian, rosmarin eller det du foretrekker
1 pk bacon
Olivenolje til steking
Skjær av alle splintene og fettrennene på kjøttet med en skarp kniv.
Del kjøttet på langs (ikke skjær helt gjennom, bare nesten), og smør godt med ost inni.
Fordel urtene over. Lukk igjen kjøttstykket og surr rundt med bacon. Bind fast med noen hyssingstumper. Smør godt med olivenolje på kjøttet. Brun kjøttstykket i panna en stund, og stek til slutt i 20 minutter på 200 grader i ovenen i en form.
Serveres sammen med bakte poteter eller pommes noisettes, hvitløksbaguetter og en litt bitter salat (gjerne rivierasalat med rødløk, cherrytomater, squashog fetaost) med hjemmelaget dressing (bare lettrømme med litt krydder i).
Vel bekomme!