Klagetråd

M-40327541

Flørter med forumet
Jeg forstår at et svangerskap kan være tungt og belastende på kroppen men nå har dette tatt kaka og jeg er bare litt over halvveis.

Svangerskapet startet med Hyperemesis fra uke 6 og blødninger fra uke 8 uten kjent årsak. Når kvalmen endelig begynte å roe seg begynte bekkenløsningen smertene og blødningene økte. I uke 19 fikk jeg beskjed om at morkaken lå lavt og kunne være årsaken, men at blødningene snart burde gi seg. I uke 21 ble jeg tatt inn på ny kontroll fordi blødningene bare økte, da var morkaka høyere opp, men livmorhalsen for kort.

Ble henvis til sykehuset for å vurdere om de skulle sy igjen livmorhalsen. pga blødningene og en stor koagel ble det for stor infeksjonsfare med dette inngrepet så jeg ble satt på Progesteron. I dag fikk jeg påvist tilvekst av GBS så må begynne på antibiotika.
Jeg har ikke vært verken redd eller bekymret i svangerskapet selv om det har vært mye blødninger og en del annet, men nå er jeg både bekymret og veldig veldig lei!

Nå skal jeg gjøre minst mulig frem til neste kontroll om en uke. Så ligger nå her å ruger og bekymrer meg for hva resultatet av alt dette blir.
Ikke rart du klager! Det der er jo mye å måtte takle. Lykke til!
 

Hedvik

Forelsket i forumet
❤ Juliskattene 2018 ❤
Klager over at de har gjort feil med blodprøvene mine 2 ganger! Må inn for tredje gang for samme blodprøve nå og jeg hater blod og nåler :hungover:
 
Topp