Klagetråd

En tråd i 'Desember 2014' startet av Tinkerbell :), 9 Mai 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. AuroraBorealis Forumet er livet Desemberskattene 2014 Junilykke2018

  Skulle ha mannen min til å legge lille mor og han trodde jeg mente jeg skulle legge ungen å han legge seg..... Så ha pusset tenne å gikk. Så fikk han ungen da jeg skulle rette på det. Da la han ungen i senga med seg... Og jeg har sagt vi skal legge henne i si seng nå. (Alltid jeg so legger). "Nei men hun blir bare sur på meg". Jeg ble drit sur. For han lå på mobilen å surfa. Ja den ungen er ekstremt mamma dalt. Men hva forventes når jeg gjør alt???? Klaaaaage!
   
 2. Mammadesember Elsker forumet Desemberskattene 2014

  Hahaha. Typisk det.

  Nå skal han ut i pappaperm til tirsdag, tenker det blir godt for sjela hans jeg :p

  Han hadde E aleine fra fredag til lørdag for noen helger siden. Når jeg kom hjem satt gubben i sofaen helt gjennomsvett og stressa :p Ungen hadde våkna mye tidligere enn hun pleier, lagd en skikkelig drittbleie og vært overaktiv hele dagen :D Det var fortjent tenkte jeg
   
  • Liker Liker x 1
 3. AuroraBorealis Forumet er livet Desemberskattene 2014 Junilykke2018

  Om 1,5 uke skal gubben og babys være alene i to dager. Jeg må på butikksjefsmøte for regionen siden jeg begynner på jobb om ca 2 uker. Så håper han får kjørt deg litt så han skjønner hva jeg egentlig gjør. Og hvordan natten er for meg.
   
 4. Mammadesember Elsker forumet Desemberskattene 2014

  Jepp, det håper jeg også ;) de har bare godt av det og det har du også :)
   
 5. Malin0991 Glad i forumet

  Uff. Må bare klage litt her siden jeg ikke vet hvem andre jeg kan klage til akk no. Men min farmor har visst fått hjerneblødning og alt ser mørkt ut å vi skal å ta farvel med henne i morgen. Jeg er helt aleine med småen og gubben kommer ikke hem før om 3 uker og jeg holder på å sprekke å vet ikke hva jeg skal gjøre. Veldig tungt å gå aleine med lillegutt nå. Farmor har alltid vært mer en mor for meg enn min mor har så jeg tar det veldig tungt, i skjul. For må være sterk for pappa å alle andre å det er så hardt. Hun var også altfor "ung". "Bare" 62 år gammel. Hadde gledet meg sånn til at småen hadde oppegående oldeforeldre også slik som jeg hadde. Og klarer ikke helt å forestille meg en fremtid uten henne.. og skulle så ønske jeg hadde sambo her eller en eller annen som jeg faktisk kan være litt "svak " framfor å ikke måtte være den som er sterk å må passe på alt å alle hele tiden.. føler at jeg ikke har vært god nok for småen de tre siste dagene.. har så dårlig samvittighet.
  Vetsje hvor jeg ville med dette... måtte bare få litt ut...
   
 6. Babyboydes14 Flørter med forumet Desemberskattene 2014

  Huff trist å hørre.. Klem❤️
   
  • Liker Liker x 1
 7. Snoopy! Forumet er livet Desemberskattene 2014

  Så trist for dere. :( Har du noen veninner du kan snakke med? Søsken, moren din? Du må ikke sitte inne med alt alene. :/

  Det er lov å gråte og være trist foran de små tenker jeg iallefall. Jeg tror de merker sånne ting uansett om vi prøver å skjule det. Stor klem til deg.
   
 8. Piksi Forumet er livet Desemberskattene 2014

  Så trist å høre. Men du skal da ikke måtte holde ting inni deg for andres skyld:(
   
 9. Malin0991 Glad i forumet

  Nei akkurat nå er de tre jeg kan snakke med selvfølgelig vekke ho ene er på sjøen på jobb ho andre i Syden og ho siste på ferie i Sverige :p så er jo perfekt timing.. mamma hakke jeg snakka med på noen år så går ikke det heller :p går nok fint. Får vel en utblåsning når gubben skal ringe senere når han får sjans. Klem tilbake :)
   
 10. Malin0991 Glad i forumet

  Klarer liksom ikke når alle andre er trist. Da må liksom jeg være den som tar vare på alle sammen. Går fint for en periode men så når alle er komt seg på beina igjen då er det jeg som bryter sammen. Men merker det blir litt vanskeligere denne gangen..
   
 11. Snoopy! Forumet er livet Desemberskattene 2014

  Så dumt at alle skulle være borte da. :/ Håper en telefon til mannen hjelper litt. :)
   
  Last edited: 24 Sep 2015
 12. Piksi Forumet er livet Desemberskattene 2014

  Huff så leit. Men Du må ikke glemme å ta vare på DEG også;)
   
 13. Lille Hilde Gift med forumet Høsthjerter 2017 Desemberskattene 2014

  Folk som står midt i ei svær folkemengde (lang kø) å røyker og i tillegg driter i hvilken vei røyken går. Jeg har ingenting imot at folk røyker, men skal man gjøre det trekker man seg unna folkemengden. Blir så irritert!
   
 14. Julebaby<3 Flørter med forumet Desemberskattene 2014

  Buuuuu..siste dagen hjemme med Mikkel er ferdig :-(
   
 15. Snoopy! Forumet er livet Desemberskattene 2014

  Lykke til på jobb. :) Håper alt går bra. :)
   
 16. Snoopy! Forumet er livet Desemberskattene 2014

  Så enig med deg! Eller de som skal stå rett utenfor inngangen på kjøpesenter eller andre offentlige steder. Må nesten brøyte vei av og til føler jeg.
   
 17. Lille Hilde Gift med forumet Høsthjerter 2017 Desemberskattene 2014

  Æsj ja. Men synes det verste er når de ikke bryr seg om det er barn til stede :/
   
 18. Snoopy! Forumet er livet Desemberskattene 2014

  Ja, var med babyen jeg tenkte på. Jeg tåler det fint. :)
   
 19. NiLove Gift med forumet Desemberskattene 2014

  Blir så ubeskrivelig trist og deppa av å lese alt i media om overgrep mot små barn. Blir kvalm og uvel, mister all tro på mennesker. Hva f er det som feiler mannfolk. Det er, nesten alltid, de som gjør de helt jævligste tingene når det gjelder alt som er grusomt i verden.
   
 20. Malin0991 Glad i forumet

  Helt enig med deg! Skjønner ikke hva enkelte folk tenker med!! :( skjønner ikke at noen går inn for å skade de mest uskyldige søte små i verden :(
   

Del denne siden