Jeg og mannen blir ikke enige, hjelp!

En tråd i 'Navn' startet av MSB, 25 Jul 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. MSR Flørter med forumet

  Han har veeeldig lyst til å kalle gutten vår for Petter, oppkalt etter hans bestefar.
  Selv liker jeg ikke det navnet i det hele tatt, men får dårlig samvittighet siden han vil kalle gutten det pga bestefaren sin.
  Han har aldri møtt den bestefaren, men det er visst veldig viktig for han at ett av navnene blir Petter (Vi vil ha dobbeltnavn).

  Hva gjør jeg? Føler at det navne-temaet begynner å bli et litt kjedelig tema siden han hver gang bringer opp Petter..
   
 2. tulips Gift med forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Ikke ha dårlig samvittighet! Liker du det ikke, så liker du det ikke - og da et det heller ikke aktuelt at barnet ditt skal hete det. Stryk navnet for godt! Finn et dere begge liker :)
   
 3. MSR Flørter med forumet

  Okei.. Det ga egentlig ganske mye mening nå når jeg hørte det fra deg, vi må jo like det begge to. Takk :)
   
 4. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020 Januar 2017

  Begge bør like navn. Men ikke lett alltid. Vi hadde Peter som alternativ sist. Men kan jo være at dere finner et mellomnavn som minner om denne Petter. Bruke noen bokstaver fra for eller etternavn eller kallenavn. Evt finne noe som forbindes med personen og se om dere finner et mellomnavn som gjør alle fornøyd. Noen ganger må man gå inn i kompromiss men Petter er uaktuelt :)
   
  • Liker Liker x 1
 5. 87'modell Forumet er livet

  Hvis babyen fremdeles er i magen, ville jeg ventet med navn til han er ute, for da ser man ofte hva babyen skal hete. ;)
   

Del denne siden