Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja jeg ble plutaelig usikker i det jeg skrevEr vel forresten anbefalt å holde seg unna brie selvom den er pasteurisert når jeg tenker meg om?
Men kaffe kan vi jo drikke 2 kopper av om dagen. Så det tenker jeg lite på. Bortsett fra det faktum at jeg blir dårlig av det...
Ja, for det er greit med spekeskinke på pizza vel? [emoji4] Elsker det!Brie kan vi jo spise, så lenge den er pasteurisert?
Jeg er ganske streng ja. Ser ikke poenget i å ta noen sjanser, selv om jeg vet at det er særs få skumle bakterier i norske produkter.
Koser meg heller med ostesmørbrød med saltpølse, og putter spekeskinka på pizzaen =)
Holder meg til "reglene" Det jeg synes er verst er å ikke kunne drikke så mye cola zero som jeg har lyst til
Jeg har hørt at det er greit så lenge den blir gjennomstekt.Ja, for det er greit med spekeskinke på pizza vel? [emoji4] Elsker det!
Og det blir den vel i oven på 250grader i 8-10min? [emoji56]Jeg har hørt at det er greit så lenge den blir gjennomstekt.
Og det blir den vel i oven på 250grader i 8-10min? [emoji56]
Jeg fant litt info her: http://matportalen.no/rad_til_spesi...ide/listeria_og_toxoplasma_kan_skade_fosteret
Det står at kjøttet enten må være langtidsfryst, varmebehandlet eller gjennomstekt. Men det står ikke noe om hvor lenge og hvor varmt det må stekes før det er gjennomstekt. Jeg kommer til å fortsette med å bruke spekeskinke og pepperoni på pizza.