Insider Fem: Donorbarna

En tråd i 'Vi som er gravide med donorbarn' startet av singelmamma2018, 16 Feb 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. singelmamma2018 Blir kjent med forumet

 2. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Jeg svarer jeg, selv om jeg ikke tilhører dette underforumet.

  Jeg så episoden, sammen med eldste datteren min, og vi er skjønt enige om at dette er et valg vi kunne tatt, om vi følte tiden gikk fra oss, og "den rette" uteble.

  Datteren min er lesbisk, og må ved et eller annet punkt i livet, ty til hjelp om hun ønsker barn, enten det nå er med eller uten partner.

  Hun synes det var interessant å se hvilke muligheter som finnes der ute, men synes det siste segmentet med "donordate" og nettsteder der man kan treffe donorer ble veldig kleint, og det må jeg si meg enig med henne i. Jeg hadde nok valgt en klinikk i utlandet, der det tross alt er en viss kontroll på hva du mottar, enn en random fyr fra et nettsted.

  Men en veldig interessant episode, og jeg synes det er en skam at single ikke kan få hjelp i Norge.
   
  • Liker Liker x 1
 3. singelmamma2018 Blir kjent med forumet

  Gøy å høre andres meninger uansett hvor man står henne:)

  Jeg synes også det er synd single ikke får hjelp i Norge. Forhåpentligvis blir det endringer på dette en gang i fremtiden. Det er jo veldig greit å være klar over alternativene som finnes og det er jo mange single og lesbiske som benytter seg av donor:)

  Jeg er enig med deg med det siste segmentet, synes heller ikke noe om donordating og kunne aldri tenkt meg å gjøre det. Selv reiste jeg ned til Danmark på egenhånd og tok inseminasjon. Har aldri truffet drømmemannen så da fant jeg like greit ut at jeg kunne bli mamma på egenhånd da jeg alltid har hatt et sterkt ønske om å få barn:)
   
 4. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

  Det har jeg full forståelse for at du valgte. Som sagt hadde jeg gjort det samme, om jeg sto i en situasjon der den såkalte drømmemannen lot vente på seg. Ønsket mitt om å bli mor har alltid vært veldig sterkt, så det hadde liksom ikke vært et alternativ å være barnløs resten av livet, bare fordi den der mannen ikke dukka opp i tide.
   
  • Liker Liker x 1
 5. singelmamma2018 Blir kjent med forumet

  :Heartbigred
   
 6. TPL Glad i forumet Desemberlykke 2018 Sommerfuglene

  Jeg så denne like før avreise til Danmark selv og synes det var en flott episode av Insider️ Så bra at dette temaet tas opp her til lands slik at det ikke blir så tabu!
   
  • Liker Liker x 1
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. singelmamma2018 Blir kjent med forumet

  Ja veldig fint med fokus på dette :) Har bare hatt positive tilbakemeldinger fra familie, venner og kollegaer på at jeg har blitt gravid via donor i Danmark :) Det begynner å bli mer vanlig merker jeg, mange jeg har snakket med som kjenner/har hørt om noen andre som også har gjort det.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. TPL Glad i forumet Desemberlykke 2018 Sommerfuglene

  Ja jeg har også bare fått positive reaksjoner på det :) Og hver gang jeg snakker om det er det noen som kjenner noen i samme båt! Det er jo heldigvis ingen fasit på familie lenger i dagens samfunn :)
   
  • Liker Liker x 1
 9. singelmamma2018 Blir kjent med forumet

  Så bra :) Sant, i dagens samfunn finnes det jo masse forskjellige familietyper :)
   
  • Liker Liker x 1
 10. Hønemor87 Elsker forumet August 2018

  Jeg synes det var en fantastisk dokumentar. Er ikke gravid med donor men det var noe vi var fast bestemt på at vi ønsket dersom vi ikke klarte det selv. Var i prosess med å ha blitt søkt videre, begynt å se på donorprofiler og lignende. Men så etter to år med prøving ble vi gravid på egenhånd så føler meg kjempe heldig. Synd at det er så mye restriksjoner i Norge i forhold til for eksempel Danmark for er jo litt langt å reise dit for oppfølgning.
   
  • Liker Liker x 2
 11. singelmamma2018 Blir kjent med forumet

  Så moro dere klarte det på egenhånd :) Skulle ønske det ikke var så mange restriksjoner i Norge. Håper det blir endringer i fremtiden.
   
  • Liker Liker x 1
 12. Hønemor87 Elsker forumet August 2018

  Ja vi henger virkelig langt bak akkurat når det kommer til dette. Vi føler absolutt vi har vunnet i lotto :D
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Storkebaby Glad i forumet Mailykke 2018 Sommerfuglene

  Jeg må bare si at ihvertfall 2 av de 3 som var med i programmet tok dette opp med produksjonen og sa seg svært uenige i segmentet, uten at det hjalp :banghead: Var helt på bærtur å ha det med, og ikke noe noen jeg kjenner med «donorbarn» relaterer til.
   

Del denne siden