Innkjøp

En tråd i 'Juni 2017' startet av mamslykke2, 27 Sep 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  Vi har mye fra kommende storebror, men noen ting må vi ha. Ny bilstol med base, en til sprinkelseng, en til tripptrappstol og søskenvogn. Vet mye av klærene har stygge flekker også, så jeg kaster nok en del. Hvis det blir jente må vi kjøpe en del klær :)
   
 2. ønskeråblimammatil4 Forumet er livet Maiblomstene 2017 Sommerfuglene 2017 Julibarna2014

  Har mye så her blir d ikke kjøpt no spes
   
 3. M.C.F Elsker forumet Desemberskattene 2014 Sommerfuglene 2017

  Trenger bare klær så det tar jeg når vi får vite hva som skjuler seg i magen
   
 4. Frøya Glad i forumet Sommerfuglene 2017 Februarlykke 2015

  Måtte kjøpe ett sett body og bukse idag. Myk økologisk bomull ☺️☺️
   
  • Liker Liker x 1
 5. Løvemamma88 Forelsket i forumet Septemberlykke 2015 Sommerfuglene 2017

  Vi har det meste etter kommende storesøster :)
  Tenker å kjøpe en tripp trapp stol til, klær, mulig søskenvogn, ny seng til storesøster da mini i magen kan arve sprinkelsengen hennes.

  Kommer vell på mere etter hvert, er fortsatt veldig tidlig.
   
 6. Onskebarn Elsker forumet Vi som prøver :) Sommerfuglene 2017

  Vi har også det meste, men tenker at vi må ha ny bilstol vertfall :) En ekstra tripp trapp stol må vi også ha så lille får plass med bordet sammen med oss andre :)
  Ellers har vi ganske mye fra storesøster <3
   
 7. Scrunchy Glad i forumet Novemberskattene 2014 <3 Sommerfuglene 2017

  Har vel alt etter 2-åringen, så her blir det bare innkjøp av ting vi har lyst på, men ikke ha. :) Skal sy nytt babynest, flere tøybleier til nyfødt, en del klær, samt ekstra trekk til ammeputa og stellematta. Ellers blir det vel litt strikking fremover, som babyteppe og småplagg. :) Skal ønske oss en tripptrappstol til, og kanskje leandervugge. Kommer vel på mer vi har lyst på også, tenker jeg. :p

  Fikk positiv test i dag tidlig og har allerede gjort mitt første innkjøp nå i kveld. :shy: Er jo bæremamma og har dilla på bæresjal, så måtte kjøpe det perfekte nyfødtsjalet jeg har siklet på lenge. Gleder meg sinnsykt til å bære en nyfødt liten klump nær hjertet! :Heartred
   
  • Liker Liker x 2
 8. Lillevesen246 Gift med forumet Novembergull 2017 Juligull2021

  Vi trenger alt :eek: må nok kjøpe litt over langen i og med at vi er en arbeider og en student, så kan vi nok ønske oss noe også, men kjøper nok også noe brukt :)
   
 9. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  Kan jeg spørre hvilket sjal du kjøpte? Jeg brukte bare bæresele sist, men kan tenke meg et sjal denne gangen :)
   
 10. Baby2017 Forelsket i forumet Sommerfuglene 2017

  Her og trenger vi alt. Men har litt trang økonomi så håper på å kjøpe gode og dyre ting brukt:) eneste jeg ikke tørr kjøpe brukt, (hvis det ikke er noen jeg kjenner godt) er bilstol. Er så redd for at de kan ha mistet den el. å at det da har kommet sprekker eller den har blitt svekket på andre måter.. :oops:
  Vogn kjøpte vi brukt sist og sparte flere tusen kroner, var superfornøyd med den! :happy:
   
 11. Scrunchy Glad i forumet Novemberskattene 2014 <3 Sommerfuglene 2017

  Kjøpte meg en Little Frog Labradorite. :) Et tynt easycare budsjettsjal som dessverre ikke er stødig nok til 2-åringen. Derfor måtte jeg jo sikre meg det nå som jeg forhåpentligvis kan få brukt det! :D

  [IMG]

  Nå har jeg såpass med erfaring at jeg går rett på vevd sjal, men til nybegynner vil jeg absolutt anbefale å starte med elastisk. Close Caboo er veldig populær da man slipper knytingen, ellers ser jeg at Aldoria gjerne blir anbefalt til sommerbaby fordi det er tynt og derfor ikke like varmt som mange av de tykkere elastiske. :) Elastisk er superdeilig til nyfødt, men det negative er jo at det gjerne begynner å sige rundt 6-7 kg og bør byttes ut. Så det kommer litt an på hva du er ute etter, om du ønsker noe helt enkelt som kan forhåndsknytes før man putter babyen oppi, eller vil kaste deg rett ut i den avhengighetsdannende sjalverden. :shy:
   
  • Liker Liker x 2
 12. Moi77 Glad i forumet Sommerfuglene 2017

  Kunne faktisk tenkt meg å prøve bæresjal denne gangen. Virker jo som det er behagelig for mor og barn. Eller har vi det meste fra før :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 13. Bolla4 Betatt av forumet Novemberbarna 19 Sommerfuglene 2017

  Har arvet en del utstyr og klær. Skal prøve å ikke kjøpe noe enda, men vet ikke hvor lenge jeg holder ut. Er så mye fint å få tak i :)
   
 14. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  Ikke bare lett å finne seg et enkelt men holdbart sjal da, nei :p Jeg får veldig store babyer, så å slutte med sjal ved 6-7 kg vil si kun noen få måneders bruk... Jeg vil heller ikke knytte meg ihjel hver gang det skal brukes heller. Vanskelig valg :confused:
   
 15. Scrunchy Glad i forumet Novemberskattene 2014 <3 Sommerfuglene 2017

  Knytingen blir man vant til, er bare en brattere læringskurve. Og ingenting er mer avlastende enn et vevd bæresjal. :) Kanskje meitai kan være noe for deg? Det er en blanding av sele og sjal, og krever mindre knyting. :)
   
  • Liker Liker x 1
 16. Sadie Glad i forumet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene 2017

  Hva tenker du om Ergobaby Hybrid? Jeg har også tenkt å bære, vil mye heller ha nærheten av bæring, en å legge fra seg barnet i seng, vogn, stol etc. Men jeg har aldri vært borti dette før, har googlet litt, og syns ikke dette så så veldig avansert ut, men det er så vanskelig å finne frem åp den jungelen av bæreprodukter på internett!

  Hva er fordelen med vevd sjal fremfor elastisk? Ser at mange ikke anbefaler vevd sjal til nybegynnere.
   
 17. LilleGull1517 Forumet er livet Junibarna 2015 Sommerfuglene 2017

  Har tidligere sett litt på bæretube til nyfødttiden, og caboo close carrier til tiden etterpå. Tok meg ikke råd sist, men kanskje denne gangen :)
   
 18. Scrunchy Glad i forumet Novemberskattene 2014 <3 Sommerfuglene 2017

  Har ingen erfaring med det, men det ser jo ut som et helt vanlig elastisk. Leser at noen synes det er ganske tykt, noe som kan være negativt når man har sommerbaby - i tillegg blir man jo gjerne veldig varm rett etter fødsel. Så vil tro at Aldoria er et bedre valg om man først skal ha elastisk på sommeren. :)

  Det er helt klart mange fordeler med vevd sjal, men med elastisk trenger man ikke å konsentrere seg om både knyting og barn samtidig, da det forhåndsknytes. Så det er nok hovedgrunnen til at man gjerne anbefaler å starte med elastisk. :) Men det er selvfølgelig ingenting i veien med å trene på knytinger med en stor bamse f.eks (eller eldre barn, om man har det). Er også mulig å reise på bæretreff og få hjelp av andre erfarne bærere, eller stikke innom Bæreglede i Oslo.

  Elastisk begynner gjerne å sige rundt 6-7 kg, mens et stødig vevd sjal kan brukes til barnet er 4-5 år om ønskelig. ;) Elastisk blir gjerne veldig varmt, og selv om det er varmt om sommeren uansett hva man bærer med, kan man velge et vevd sjal med en svalere blend og en knute som ikke dekker like mye av kroppen. :) Ellers er det jo et mye større utvalg, da. Det er noe for enhver smak og prisklasse.
   
 19. Scrunchy Glad i forumet Novemberskattene 2014 <3 Sommerfuglene 2017

  Jeg personlig hadde droppet bæretuben om jeg først skulle kjøpt meg Caboo. Bæretuben får du kanskje brukt 1 mnd, alt ettersom hvor tungt barnet er. :) Veldig mange som starter med Caboo, og det er en fin introduksjon til bæreverden.
   
  • Liker Liker x 1
 20. Sadie Glad i forumet Tilgangsansvarlig Sommerfuglene 2017

  Tusen takk for et så fint svar! :)

  Er flere ganger i Oslo i året, så neste gang får jeg prøve å gå innom Bæreglede. Supert med tips om øving før baby kommer!
  Vet ikke hvordan det er med varmen, bor på vestlandet, og vi har stort sett 10 grader og regn hele året vi, betyr ikke noe om kalenderen sier sommer :p
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden