Ingen symptomer

En tråd i 'November 2019' startet av Novemberbarn14, 15 Mar 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Novemberbarn14 Glad i forumet Novemberskattene 2014 <3 Novemberbarna 19

  Overskriften sier vel sitt, er 4+4 idag og har ingen symptomer bortsett fra luft i magen og mageknip. Hadde ømme bryster i en ukes tid, men forsvant 4+0. Har to barn fra før, og hver gang har jeg merket at jeg var gravid pga typiske symptomer, som kvalme, oppkast, plutselig ikke tåle smaken på favorittsjokoladen osv :p
  Er så redd for at det ikke skal gå rette veien, kan liksom ikke skjønne at jeg er så heldig og få oppleve dette for 3.gangen. :(
  Noen som har vært eller er i samme båt? Ingen symptomer men at det har gått fint allikevel? Skal på TUL, men dette er ikke før om nesten 3 uker:p
   
 2. susy123 Flørter med forumet

  Hei, jeg er 4+5 og jeg har lite symptomer egentlig..
  Jeg har litt ømme bryster, men det er ikke så galt som det har vært, og noen "mens" murringer som kommer og går, men ikke noe jeg tenker mye over. Fryser litt, men lurer litt på om jeg egentlig alltid fryser :)

  Jeg krysser jo fingrene så intenst for at ikke kvalmen skal kastes på meg :)
   
  • Enig Enig x 1
 3. Villkatta Forelsket i forumet

  5 + 4 og føler på det samme.
  Jeg har ligamentsmerter og er helt bomull i hodet, men ellers så kjenner jeg fint lite. Føler meg ikke gravid ihvertfall. Jeg føler derimot at det kanskje bare er stille før stormen da, så jeg spiser vel ordene mine i neste uke en gang haha!
   
  • Enig Enig x 2
 4. Maramo Elsker forumet ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Novemberbarna 19

  Wss!!
   
 5. marrengs Forelsket i forumet

  Omtrent ingen symptomer før nå, 6+1.. :depressed:
   
 6. Novemberbarn14 Glad i forumet Novemberskattene 2014 <3 Novemberbarna 19

  Jeg fryser også en del for tiden jeg og!:p men tipper at dere har rett, symptomene kommer vel for fullt før jeg vet ordet av det;) Kjekt å høre at det er flere som ikke har så mange symptomer så tidlig, føler at «alle» har en haug med sterke symptomer nesten allerede før positiv test:p
   
 7. FrkPippi Glad i forumet Tilgangsansvarlig VIP Novemberbarna 19

  Samme her, symptomene kommgradvis mot uke 6 og 7! Hadde veldig lite symptomer i uke 4 og 5, bortsett fra litt voksesmerter i livmoren, pittelitt ømme pupper og litt trøttere enn normalt, det er vare å vente, plutselig kommer det for fult! :hilarious:
   
 8. Minipie Glad i forumet Oktoberlykke 2019

  Symptomene mine kom litt ute i uke 6 og jeg hadde det helt likens som dere uten noen symptomer :)
   
 9. Villkatta Forelsket i forumet

  5 + 5 og nå er jeg her inne fordi jeg våknet av at det knøt seg i magen :rolleyes: Jeg begynte å kjenne en "klump i magen" på kvelden i går, men tenkte det var for diffust til å bety noe, men nå begynner jeg å tro at det er begynnelsen på kvalmen heller. Spørs om jeg ikke angrer på ordene mine innen en dag eller to altså haha!
   
  • Liker Liker x 1
 10. Forumansvarlig Tamara Administrator Moderator ⭐️ Babyverden Stab ⭐️

  Det er like normalt å ikke ha noen symptomer som det er å ha mange ;) trenger ikke ha noe å bety så jeg hadde ikke vært så bekymret om jeg var deg ;)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Villkatta Forelsket i forumet

  Det stemmer! Men jeg ser fler slike tråder dukke opp nå, så selv om dette er helt riktig så hjelper det nok på psyken å bare få spørre og få vite at man ikke er alene om disse følelsene også :)
  For å ta det til en ekstrem side så er det jo en grunn til at det er noen her i verden som ikke visste de var gravide før de ble sendt på legevakten med "ekstreme magesmerter" og ble sendt hjem med en nyfødt i armene noen dager senere ;)
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden