Hvorfor i h...... blir den ikke stiv!! eggedosis

Babyynr4

Gift med forumet
❤ Oktoberbaby 2016 ❤
Eggedosisen jeg pisker blir ikke stiv!!!!!!! hva gjør jeg feil?

holder på å lage sukkerbunn..så den må bli så stiv som mulig. snart pisket i 30 min jeg, og det skal ikke ta så lang tid....................
 
ORIGINAL: Embriks mam

HAHAHAHA trodde det var mannens edel deler hihi



hahahahahahaha ler meg ihjel!! nei den er ingen problem å få stiv[8D] hihihihi
 
Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]
 
kan være at d bare er en bitteliten dråpe vann eller noen annet som gjør d. Skjeldent jeg får d til,men sukkerbunnen blir fin selv om ikke eggidosisen blir helt stiv[:)]
 
ORIGINAL: MammaTilMira

Eggedosisen jeg pisker blir ikke stiv!!!!!!! hva gjør jeg feil?

holder på å lage sukkerbunn..så den må bli så stiv som mulig. snart pisket i 30 min jeg, og det skal ikke ta så lang tid....................


ka oppskrifta sir? ka e ingrediensa
 
ORIGINAL: stibli

Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]



jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt
 
ORIGINAL: *underimagen*

ORIGINAL: MammaTilMira

Eggedosisen jeg pisker blir ikke stiv!!!!!!! hva gjør jeg feil?

holder på å lage sukkerbunn..så den må bli så stiv som mulig. snart pisket i 30 min jeg, og det skal ikke ta så lang tid....................


ka oppskrifta sir? ka e ingrediensa


4 egg og 2 dl sukker. brukte hele egg
 
ORIGINAL: Kisse85

kan være at d bare er en bitteliten dråpe vann eller noen annet som gjør d. Skjeldent jeg får d til,men sukkerbunnen blir fin selv om ikke eggidosisen blir helt stiv[:)]



hmm tror ikke jeg har fått noe vann oppi.. men faller ikke kaken veldig sammen om eggedosisen er for bløt
 
ORIGINAL: MammaTilMira

ORIGINAL: stibli

Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]



jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt

 
Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]
 
ORIGINAL: MammaTilMira

ORIGINAL: Kisse85

kan være at d bare er en bitteliten dråpe vann eller noen annet som gjør d. Skjeldent jeg får d til,men sukkerbunnen blir fin selv om ikke eggidosisen blir helt stiv[:)]



hmm tror ikke jeg har fått noe vann oppi.. men faller ikke kaken veldig sammen om eggedosisen er for bløt

 
neida,bakepulvret som hjelper til dær[:)]
 
ORIGINAL: Kisse85

ORIGINAL: MammaTilMira

ORIGINAL: stibli

Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]



jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt


Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]



ååå så det er kun eggehviten jeg skal bruke da?? herregud, helt blond på dette jeg...[8D]
 
ORIGINAL: Kisse85

ORIGINAL: MammaTilMira

ORIGINAL: stibli

Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]



jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt


Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]

 
Nettopp. Tror ikke du får den skikkelig stiv med hele egget, da må du kun bruke eggehvite og sukker.[:)]
 
ORIGINAL: MammaTilMira

ORIGINAL: Kisse85

ORIGINAL: MammaTilMira

ORIGINAL: stibli

Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]



jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt


Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]



ååå så det er kun eggehviten jeg skal bruke da?? herregud, helt blond på dette jeg...[8D]

 
om d står egg så er d hele egget.
har ofte stusset på flere oppskrifter med egg,for d går ikke ann å piske siv eggedosis av hele egget.
bunnen din blir nok bra om du bare bruker d du har pisket nå[:)]
bunnene mine blir fine vær gang, for utenom sjokoladekaker da[8D]
 
Heheh..Ikke enkelt det der..[:D]
Lager du sukkerbrødbunn skal du bruke hele egget, og da skal du bare piske til det blir luftig.
Skal du lage marengs eller f.eks nøttebunn, bruker du bare eggehviten, og det er DA det er viktig å ha rene, fettfrie redskaper og ikke få noe av plommen i. Så jeg tror at du får en fantastisk bra bunn når du har pisket den så lenge.[:D]
 
ORIGINAL: Kisse85

ORIGINAL: MammaTilMira

ORIGINAL: Kisse85

ORIGINAL: MammaTilMira

ORIGINAL: stibli

Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]



jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt


Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]



ååå så det er kun eggehviten jeg skal bruke da?? herregud, helt blond på dette jeg...[8D]


om d står egg så er d hele egget.
har ofte stusset på flere oppskrifter med egg,for d går ikke ann å piske siv eggedosis av hele egget.
bunnen din blir nok bra om du bare bruker d du har pisket nå[:)]
bunnene mine blir fine vær gang, for utenom sjokoladekaker da[8D]



da skal jeg prøve å lage kaken av den eggedosisen jeg har nå som den er... får kjøpe ferdig bunn om den blir helt rævva!! [8D]
 
ORIGINAL: lovibem

Heheh..Ikke enkelt det der..[:D]
Lager du sukkerbrødbunn skal du bruke hele egget, og da skal du bare piske til det blir luftig.
Skal du lage marengs eller f.eks nøttebunn, bruker du bare eggehviten, og det er DA det er viktig å ha rene, fettfrie redskaper og ikke få noe av plommen i. Så jeg tror at du får en fantastisk bra bunn når du har pisket den så lenge.[:D]



ok takk for svar. skal prøve å lage resten ferdig nå. oppdaterer dere etterpå [:D]
 
ORIGINAL: MammaTilMira

ORIGINAL: Kisse85

ORIGINAL: MammaTilMira

ORIGINAL: stibli

Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]



jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt


Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]



ååå så det er kun eggehviten jeg skal bruke da?? herregud, helt blond på dette jeg...[8D]


eggedosis skal ikke bli stiv, dn ska bare bli fyldig og luftig! d e når du bruke hele egge. dersom du ska piske eggehvite e d bare hviten, å da blir den helt stiv! du har jort d riktig.. d e akkurat sånn æ bruke å jøre d!
 
ORIGINAL: thejohan

Er en grunn til at jeg kjøper ferdigbunn! [:D]



ja det blir neste om denne ikke funker...hehehe
 
nå står kaken i ovnen. blir spennende å se hvordan den blir. det sto at kakeformen burde være ca 24cm i diameter. men min form var 28![&:] håper det går greit
 
Back
Topp