Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ORIGINAL: stibli
Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]
ORIGINAL: *underimagen*
ORIGINAL: MammaTilMira
Eggedosisen jeg pisker blir ikke stiv!!!!!!! hva gjør jeg feil?
holder på å lage sukkerbunn..så den må bli så stiv som mulig. snart pisket i 30 min jeg, og det skal ikke ta så lang tid....................
ka oppskrifta sir? ka e ingrediensa
ORIGINAL: Kisse85
kan være at d bare er en bitteliten dråpe vann eller noen annet som gjør d. Skjeldent jeg får d til,men sukkerbunnen blir fin selv om ikke eggidosisen blir helt stiv[:)]
ORIGINAL: MammaTilMira
ORIGINAL: stibli
Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]
jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt
ORIGINAL: MammaTilMira
ORIGINAL: Kisse85
kan være at d bare er en bitteliten dråpe vann eller noen annet som gjør d. Skjeldent jeg får d til,men sukkerbunnen blir fin selv om ikke eggidosisen blir helt stiv[:)]
hmm tror ikke jeg har fått noe vann oppi.. men faller ikke kaken veldig sammen om eggedosisen er for bløt
ORIGINAL: Kisse85
ORIGINAL: MammaTilMira
ORIGINAL: stibli
Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]
jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt
Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]
ORIGINAL: Kisse85
ORIGINAL: MammaTilMira
ORIGINAL: stibli
Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]
jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt
Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]
ORIGINAL: MammaTilMira
ORIGINAL: Kisse85
ORIGINAL: MammaTilMira
ORIGINAL: stibli
Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]
jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt
Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]
ååå så det er kun eggehviten jeg skal bruke da?? herregud, helt blond på dette jeg...[8D]
ORIGINAL: Kisse85
ORIGINAL: MammaTilMira
ORIGINAL: Kisse85
ORIGINAL: MammaTilMira
ORIGINAL: stibli
Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]
jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt
Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]
ååå så det er kun eggehviten jeg skal bruke da?? herregud, helt blond på dette jeg...[8D]
om d står egg så er d hele egget.
har ofte stusset på flere oppskrifter med egg,for d går ikke ann å piske siv eggedosis av hele egget.
bunnen din blir nok bra om du bare bruker d du har pisket nå[:)]
bunnene mine blir fine vær gang, for utenom sjokoladekaker da[8D]
ORIGINAL: lovibem
Heheh..Ikke enkelt det der..[:D]
Lager du sukkerbrødbunn skal du bruke hele egget, og da skal du bare piske til det blir luftig.
Skal du lage marengs eller f.eks nøttebunn, bruker du bare eggehviten, og det er DA det er viktig å ha rene, fettfrie redskaper og ikke få noe av plommen i. Så jeg tror at du får en fantastisk bra bunn når du har pisket den så lenge.[:D]
ORIGINAL: MammaTilMira
ORIGINAL: Kisse85
ORIGINAL: MammaTilMira
ORIGINAL: stibli
Har du brukt hele egget, eller bare eggehviten? Og var alle redskapene totalt fri for "fett" før du begynte? [;)]
jeg brukte hele egg i. 4 egg og 2 dl sukker. redskapene er helt nye, både håndvispen og bovlen, er bare vasket for en stund siden, så det var helt tørt
Er bare hviten som blir helt stiv,om jeg ikke tar helt feil.
Hele egget blir bare fyldig[:)]
ååå så det er kun eggehviten jeg skal bruke da?? herregud, helt blond på dette jeg...[8D]