Hvordan sover dere?

En tråd i 'Mars 2016' startet av FruJohnsen, 23 Mar 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. J87 Gift med forumet Marslykke 2016 Junilykke2018

  Akkurat sånn det er med lillemann her. Jeg ber om at det bare er fordi han er så fersk enda ♡ Jeg er så stiv og støl av denne samsovingen att fy!
   
 2. J87 Gift med forumet Marslykke 2016 Junilykke2018

  Krysser fingrene for det:) Trodde jeg fikk det til igår da han sovnet i nestet etter at jeg hadde hengt over med puppen i 30 minutter....Våknet etter 25 minutter og hylte:p Jeg ble sååå skuffa da jeg sjekket klokka for å se hvor lenge vi hadde sovet!!
   
 3. Dilldall_ Forumet er livet Marsipanene 2019 Marslykke 2016 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  K også sover best ved siden av puppen, i dag er han to uker og i natt har han sovet halve natta i bedsiden sin, så det er jo en start :)
   
 4. J87 Gift med forumet Marslykke 2016 Junilykke2018

  Hurra! Godt å høre at det er muligheter i vente :p
   
  • Liker Liker x 1
 5. Dilldall_ Forumet er livet Marsipanene 2019 Marslykke 2016 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Det er det :) Jeg er ganske heldig og opplever ikke at jeg sover så mye dårligere med han ved siden av meg, men synes jo allikevel det er et mål at han kan ligge for seg selv :)
   
 6. LuLu85 Forelsket i forumet

  Mini pleier å sove I babynest I vugge som er ved siden av sengen min. Det tar lang tid Før jeg for henne til å sovne når jeg løfter henne etter amming og hun har sovnet ved puppen men det har gått sånn passe greit de to første ukene. Nå er det litt verre, hun vil helst sove I sengs sammen med meg. Ikke tett in til men hun vil sove på sidene. Hun får lov på morgen tid da jeg har full tilsyn av henne.
   
 7. mille91 Flørter med forumet

  Nesten akkurat samme her med oss:)! Jeg sover I første etasje på eget rom med bebis k egen sprinkelseng. Mannen må sove I annen etasje med ettåringen som sover på sitt rom ved siden av han. Jeg skulle gjerne sovet på samme rom som med mannen men det kommer til å bli veldig forstyrrende for storesøster I naborommet om hun skal våkne til bleieskift og mating fra meg og lillesøster midt på natta. :-/ hun skal også opp med mannen om morgenen og I barnehagen så er greit at de får sove I fred tenker jeg. :)
   
  • Liker Liker x 1
 8. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  Kjenner jeg er litt misunnelig på dere som har den muligheten der. Vi har ikke nok soverom og dessuten er alt på et plan. Gjesterommet skal bli rommet til storesøster, men mannen kunne kanskje ha flyttet inn dit for en periode. Samtidig så er det skummelt å venne seg til å sove uten han, kan jo bli mindre søvn når han flytter inn igjen fordi jeg kun er vant til å dele seng med bebisen :p
   
 9. mille91 Flørter med forumet

  He he, ja ser den, men du har jo uansett en løsning på det;-p kjenner det er deilig å være I den ene etasjen alene så slipper jeg å tenke på å være så stille. Bebis er heldigvis en drøm hittil med nesten null gråt, men det kan jo komme etterhvert:p jeg savner å sove med mannen jeg da :-( syns det er litt ensomt, he he. Jeg har heller ikke bebis oppi senga med meg, så her blir det god plass I dobbeltsenga, ha ha:p
   
 10. Bkno2932372 Flørter med forumet

  Lillegutt er en uke gammel i dag. Om natten sover han i babynest mellom oss i sengen. Ullpledd oppå babynestet, lillegutt i ull/silke-pysj og så et lett strikket pledd oppå ved behov. Men han har ikke roet seg i nestet liggende på ryggen før i natt!!

  Vi merket på stellebordet at han ble litt kald og helt rolig når pysjen kom på. Da tenkte vi å prøve med å varme opp nestet med varmeflaske før vi la han der på ryggen. Det funket som bare det!!! I natt har vi hatt amming, liten avslapping på rygg på ammeputa uten pupp i munnen, så rett ned i nestet og han sov som en stein til neste runde!!

  Vi er fornøyde Om dagen blir det flere kosestunder sovene på fanget/brystet til mamma eller pappa.

  PS: På sykehuset lærte vi at "på puppen skal det jobbes (= spises)"! Forsøker å holde han våken ved å kile han slik at han spiser hele tiden på puppen. Hvis jeg ikke klarer det, er det ut med puppen og hvilepause på ammeputa før han er klar for dessert. De mener vel sikkert at det ikke blir norme god vane hvis puppen blir brukt som smokk tror jeg
   
  • Liker Liker x 1
 11. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  Lillebror er også en drøm, heldigvis, så vi forstyrrer ikke mannen med amming. Sånn sett så er det jo greit. Er fordi jeg kunne tenke meg å samsove for å slippe å ta han opp av vugga jeg ville kastet han ut :p Ha ha! #latomnatta

  Men vi gjorde det sånn her sist også, og det gikk fint da :) Så det går nok fint nå også!
   
  • Liker Liker x 1
 12. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  Så lurt å varme opp nestet! :D

  Ja, man blir fort veldig sår om man skal brukes som smokk! :eek:
   
 13. spirelitens Februar 2014's Miss Kokk <3 Tilgangsansvarlig Februar 2014 - Skjult forum Marslykke 2016 VIP

  Veldig greit å gjøre det på den måten føler jeg :) nå er jeg bare spent på om babyen faktisk vil ligge i bedsiden eller om hun blir som storesøster og bare sover på oss :p
   
 14. mille91 Flørter med forumet

  He he ja. Jeg trodde alle babyer la seg der de ble lagt til å sove jeg men har skjønt at mange sliter. Vi har vel bare vært heldige med våre to små:)
   
 15. spirelitens Februar 2014's Miss Kokk <3 Tilgangsansvarlig Februar 2014 - Skjult forum Marslykke 2016 VIP

  Nei er nok ikke alle som gjør det :) men jeg har et lite håp om at lillesøster gjør det :)
   
  • Liker Liker x 1
 16. MRF Blir kjent med forumet

  Minsten her sover enten i sengen sin ved siden av vår, eller i babynest oppi vår seng. Pappa'n sover sammen med oss, frem til eventuelt storesøster våkner - da går de og legger seg på gjesterommet. Babyen får flaske, så vi kan i utgangspunktet bytte på litt, men foreløpig er det stort sett jeg som tar han på natten, da pappa'n synes det er vanskelig å roe han om han blir urolig. Han er fire uker nå og spiser stort sett hver 3-4 time.
   
 17. Fykers Gift med forumet Marsipanene 2019 Marslykke 2016 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  F er nå 6 dager gammel og vi har endret litt på ting. Pga lav vekt får hun mer mat og til gitte tider. Det gjør at hun sover mye bedre. I tillegg har jeg lagt et par puter i sprinkelsengen da den virket veldig stor og ensom. Resultatet er at F har sovet i egen seng hele natten!! Matet kl 23, 3 og 6. Fantastisk :D krysser fingrene for at dette blir rutine :)
   
  • Liker Liker x 3
 18. Medusa_83 Forumet er livet

  Her legger vi Ane på madrassen til bedside cribben mellom oss når vi legger oss, vanligvis kl 22-23. Så våkner hun ca 2.00, spiser, og sovner vanligvis raskt på skulderen min etter raping. Legger henne tilbake på madrassen. Så skal hun gjerne spise igjen i 4-5-tiden, og da har hun litt vanskeligere for å sovne, så lar henne sove hos meg, ansikt til ansikt omtrent, frem til ca 7.00. I natt har jeg en plan om at madrassen skal flyttes til cribben, så får vi se hvordan det går :)
   
 19. Dilldall_ Forumet er livet Marsipanene 2019 Marslykke 2016 ❤️ Februarskattene 2019 ❤️

  Å, det var lurt å ha henne på madrassen så hun blir vant med den! Vi har saueskinn på bedsiden som han ikke bruker hele natten helt enda så kansje jeg skal ta med den i senga noen dager! :)
   
 20. Mamma_s Elsker forumet Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 VIP

  Jeg og pappan sover i vår seng også sover baby i bedsideseng fra siste måltid før leggetid og etter nattamming i 4-5 tiden, når han da våkner for mat igjen i halv 8 tiden såver han i vår seng til vi står opp :)
   

Del denne siden