Hvordan forbereder storesøskene seg på ny baby?

En tråd i 'Februar 2020' startet av Eliz92, 14 Des 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Vbt Elsker forumet Marsboerne 20 18 Himmelbarn Februarbarna 2020

  Gutta her på 3,5 og han som blir 2 i mars snakker begge om baby i magen, men tror ikke han minst skjønner så mye egentlig.
  Vi snakker litt om babyen, men ikke gjort de store forberedelsene av de egentlig
   
 2. Lysistrata Forelsket i forumet

  Har ei på 2,5. Snakker om baby i magen og prøver å forberede det vi kan og inkludere henne i forberedelsene. Er begrenset hva hun forstår av hva det vil innebære, men tror at vi har gjort det kan få det til å enklere falle på plass når babyen faktisk er her. Søskenvognen er hun veldig tydelig på at den ene delen er hennes, og når hun sitter der skal hun passe på baby i den andre delen. Har kjøpt en gave fra baby til henne som hun skal få etter fødselen, etter tips fra to mødre i barnehagen, om det blir en hit gjenstår å se.
   
 3. Blomst_95 Elsker forumet Tilgangsansvarlig VIP Februarbarna 2020

  Har ei på 2.5år, snakker mye om babyen og har fått være med å ta frem babyutstyr, montere babyseng, babygym, vippestol osv. Og veldig klar på at smokken, tåteflaske, bleier osv er til babyen som kommer.
  Prøver å forberede på at det kommer en baby og at babyen skal bo her sammen med oss.

  Vi har også kjøpt en gave som hun skal få på besøk på sykehuset ❤️ og avtalt med min mamma om at de skal ut og kjøpe en kosebamse hu kan velge ut til babyen ❤️
   
  • Liker Liker x 1
 4. Nr.4PåVei Betatt av forumet

  Yngste her på 3,5 koser masse med magen, både stryker med henda og legger ansiktet inntil. Lurer fælt på om babyen kommer snart etc. Hun er jo stor nok til å forstå at det snart kommer en baby, men veldig spent på hvordan det blir. De to eldste på 11 og snart 9 husker jo hvordan det var sist de fikk en lillesøster, så de vet hva de venter på. Gleder seg gjør de, hele gjengen hvert fall:happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden