Hvordan er formen din?

En tråd i 'Juli 2020' startet av Happymom, 23 Mai 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Starflower Flørter med forumet

  Prøv den som heter Galieve, den funka mye bedre for meg enn gaviscon, var mer langtidsvirkende.
   
  • Vinner Vinner x 1
 2. Mammaatt86 Blir kjent med forumet

  Dere som sliter med halsbrann, det har jeg også gjort både i dette svangerskapet og i forrige. Fikk heller nesten ikke sove pga. det og fikk halsbrann bare av å drikke vann. Jeg har hatt ganske god effekt av Novaluzid, men ble ikke god i magen av å spise så mye av det; virkningen er også her kun et par timer.

  MEN: det som faktisk hjelper og som jeg har fått utskrevet på resept, er Losec (virkestoff omeprazol). Tar 1 tablett på 10 mg hver morgen, og da må jeg bare noen ganger ta Novaluzid på natt dersom jeg kjenner antydning når jeg våkner. En heeelt ny verden :dance008
  Men legen visste lite om at denne var trygg å ta mens man er gravid, så jeg måtte foreslå det selv!
   
  • Liker Liker x 1
 3. Happymom Forelsket i forumet Julikulene 2020

  novaluzid er den jeg har fått anbefalt av legekontoret nå. Men har nettopp kjøpt den største pakken med gaviscon som fantes, så jeg får bruke de opp. Heldigvis ikke mange ukene igjen!!
  Men jeg syns det er så rart at det ikke er mer "fokus" på halsbrann for gravide?? Jeg syns nesten legen burde spør om man er plaget med det...
  når jeg ringte inn og sa at jeg ikke fikk sove pga halsbrannen uansett hvor mye gaviscon jeg tok, så filk jeg ei remse med mat jeg måtte kutte ut. Nytter ikke det, når man får halsbrann av vann. Og det er jo pga babyen presser alt oppover! :shifty:
   
 4. Mammaatt86 Blir kjent med forumet

  Ja, og man må jo nesten spise, også... Jeg er tynn fra før og la på meg veldig lite i forrige svangerskap, var dødssliten og skrapa da babyen kom... Og det tror jeg delvis skyldtes at jeg ikke orka tanken på å spise fordi da kom den sinnsyke halsbrannen. Bestemte meg for at jeg ikke ville ha det slik igjen da symptomene blusset opp igjen denne gangen. Enig med deg, dette burde legene ha fokus på!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Oversøster81 Forelsket i forumet Novemberlykke 2018 Julikulene 2020

  Har fått mere vondt i bekken og særlig i dåse området. Kjenner også nedpress og spesielt i baken. Er oftere i dårlig humør, tenker mye og gruer med til tiden før ks. Er redd fødsel skal starte spontant før ks dato og at det da blir haste ks. Var på en CTG registrering for to dager siden, da jeg hadde kjent lite liv den dagen. Alt var ok.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden