Hvor er vidundrene deres i den motoriske utviklingen?

En tråd i 'Mars 2016' startet av Anomabeti, 31 Okt 2016.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Anomabeti Forelsket i forumet

  Her har hun rulla fra rygg til mage i et par måneder, omvendt i en mnd ca, og nå har hun nettopp begynt å dra seg framover. Er så gøy! I dag begynte hun å liksom dra beinet sitt opp så fotbladet ligger mot gulvet når hun ligger på magen, ser ut som første steg mot å sette seg opp syns jeg, så det blir spennende å følge med fremover.

  Veit det er utrolig stor forskjell på disse babyene, så det hadde vært gøy å høre hva andre som er omtrent like gamle kan. :smiley-bounce012
   
 2. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  J er er 7,5 mnd. Han ruller begger veier, aker rundt i ring og bakover (mens han prøver å komme frem :p ) og i forrige uke eller noe begynte han å stå i krabbestilling. Nå gynger han i krabbestilling hele tiden :p det er liksom det nye.
   
  • Liker Liker x 1
 3. Mamsemoms Forumet er livet Februarlykke 2016

  Tuppa er 8,5 mnd. Hun Aker seg frem/tilbake, setter seg opp, reiser seg og står litt mens hun holder seg fast med en hånd. Går langs møbler. Blitt noen knall og fall :p Uffameg.
   
 4. Pink Elsker forumet Sommerfuglene Desemberlykke 2018

  Min er 8 mnd, ruller alle veier, kryper i full fart, drar seg opp i stående og faller fort ned :bored: :)
   
 5. Skrømt (Vimsa) Forumet er livet VIP

  Lille er blitt 8,5 måned og 7 måneder korrigert. Er naturligvis litt sent ute, men det har løsney veldig siste to ukene :) Hun ruller og ruller, hehe. Aker seg nå også bakover på gulvet :)
   
 6. MittNyeLiv Elsker forumet

  Hun er snart 8 måneder. Ruller begge veier. Aker frem og tilbake. Står litt på alle fire å gynger.

  Sitter selv, dog ikke særlig stødig.

  Står om vi holder henne for balanse.

  Vi øver på fingergrep.
   
 7. Snaartmammatilto Betatt av forumet Julegavene 2019

  Lillemor er 7 mnd, og veldig aktiv. Hun krabber avgårde i full fart, og reiser seg og går langs møbler. Så her går det unna :) Ligge/sitte stille er det siste hun har lyst til :p
   
 8. Anomabeti Forelsket i forumet

  Gøy å høre deres erfaringer, ser at det er mye likt og samtidig store ulikheter. Er nok bare å belage seg på en aktiv tid fremover! :happy093

  Fler som vil dele?
   
 9. Millli Guest

  Mini er 7 mnd i morgen:happy: ruller begge veier, dytter seg bakover, åler seg i ring og gynger på alle fire:p
   
 10. Jan14Mars16 Glad i forumet

  7mnd
  Ruller fra rygg til mage
  Legger seg til siden for å rulle fra mage til rygg, men trekker seg i siste liten. Drar seg rundt, men ikke framover. Ligger i surfestilling og roper frustrert.
   
 11. Lego Forumet er livet Marslykke 2016

  Samme her :) hun følger brorens utvikling
   
  • Liker Liker x 1
 12. J87 Gift med forumet Marslykke 2016 Junilykke2018

  Mini her åler seg fremover og bakover, ruller begge veier, gynger, strake bakben, setter seg opp på knærne etter ting og reiser seg opp:) Hektiske dager:p
   
 13. MzMillie Forelsket i forumet

  Min gutt er nettopp blitt 7 mnd. Han ruller, gjerne flere runder for å komme seg rundt omkring. Han skyver seg bakover, drar seg fremover og flytter seg i sirkel. Reiser seg opp på 4 og gynger og løfter litt på hendene, så er like før han er i gang med krabbing :)
   
 14. Bolleovnen Gift med forumet Marslykke 2016

  Snuppa mi er 8 mnd. Drar seg framover og bakover, snur seg fra rygg til mage og mage til rygg. Trener iherdig på pinsettgrepet, spiser selv det som ikke spises meg skje, drikker av kopp selv og ler når hun klarer å kaste den på gulvet :p Vinker til seg selv i speilet og andre som vinker til henne. Ikke begynt å reise seg etter ting enda, men tror ikke det er så lenge til. Hun har nettopp oppdaget en verden oppfor ankelhøyde, så jeg ser at hun hele tiden vil opp.
   
 15. Pedal Gift med forumet

  Siste til mini er at han åler seg raskere og raskere. Står i krabbestilling, men har ikke skjønt hvordan han kommer fremover på den måten:joyful:
  Virker fjernt enda at ham skal prøve reise seg, eller prøve sitte. Ser ikke helt hvordan han skal komme seg i sitteposisjon? :bored:
   
 16. Litjlointa Forelsket i forumet

  8 mnd 16.November.
  Lille rullet alle veier da hun var 3 mnd og begynte med åling da hun var 5. Nå er det like før hun er på alle 4 for å krabbe. Hun sitter selv og kommer seg nesten opp i sittende stilling fra liggende selv også =)
  Nå er det å strekke seg oppover etter ting som gjelder!
   
 17. Jade<3 Forelsket i forumet

  Ruby er 8 mnd og hun krabber, står på knærne, setter seg opp selv, reiser seg ved bord/stoler etc og går rundt hvis hun kan dytte/holde i noe. Pinsettgrepet har hun ikke helt dreisen på.
   
 18. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  8 mnd idag, og i helga knakk han koden på å sette seg opp! :D
   
 19. Knøtt Gift med forumet Marslykke 2016 Novemberbarna 2021 Julibarna 2019

  Blir 9 mnd om to dager og han krabber, reiser seg opp og står selv når han holder seg fast eller støtter seg til noe. Går også langs bordet og kan gå fra bord til sofa uten hjelp (altså snu seg.) Han sitter fint, men klarer ikke sette seg opå helt selv enda, men han har teknikken inne og øver så godt han kan :)
   
 20. FruJohnsen <3 Oktober 2014 <3 Tilgangsansvarlig Marslykke 2016 Oktoberskatter 2014

  Nå krabber han og prøver å reise seg! :O Det gikk fort!
   

Del denne siden