Hvor er vidundrene deres i den motoriske utviklingen?

Anomabeti

Forelsket i forumet
Her har hun rulla fra rygg til mage i et par måneder, omvendt i en mnd ca, og nå har hun nettopp begynt å dra seg framover. Er så gøy! I dag begynte hun å liksom dra beinet sitt opp så fotbladet ligger mot gulvet når hun ligger på magen, ser ut som første steg mot å sette seg opp syns jeg, så det blir spennende å følge med fremover.

Veit det er utrolig stor forskjell på disse babyene, så det hadde vært gøy å høre hva andre som er omtrent like gamle kan. :smiley-bounce012
 
J er er 7,5 mnd. Han ruller begger veier, aker rundt i ring og bakover (mens han prøver å komme frem :p ) og i forrige uke eller noe begynte han å stå i krabbestilling. Nå gynger han i krabbestilling hele tiden :p det er liksom det nye.
 
Tuppa er 8,5 mnd. Hun Aker seg frem/tilbake, setter seg opp, reiser seg og står litt mens hun holder seg fast med en hånd. Går langs møbler. Blitt noen knall og fall :p Uffameg.
 
Min er 8 mnd, ruller alle veier, kryper i full fart, drar seg opp i stående og faller fort ned :bored: :)
 
Lille er blitt 8,5 måned og 7 måneder korrigert. Er naturligvis litt sent ute, men det har løsney veldig siste to ukene :) Hun ruller og ruller, hehe. Aker seg nå også bakover på gulvet :)
 
Hun er snart 8 måneder. Ruller begge veier. Aker frem og tilbake. Står litt på alle fire å gynger.

Sitter selv, dog ikke særlig stødig.

Står om vi holder henne for balanse.

Vi øver på fingergrep.
 
Lillemor er 7 mnd, og veldig aktiv. Hun krabber avgårde i full fart, og reiser seg og går langs møbler. Så her går det unna :) Ligge/sitte stille er det siste hun har lyst til :p
 
Gøy å høre deres erfaringer, ser at det er mye likt og samtidig store ulikheter. Er nok bare å belage seg på en aktiv tid fremover! :happy093

Fler som vil dele?
 
Mini er 7 mnd i morgen:happy: ruller begge veier, dytter seg bakover, åler seg i ring og gynger på alle fire:p
 
7mnd
Ruller fra rygg til mage
Legger seg til siden for å rulle fra mage til rygg, men trekker seg i siste liten. Drar seg rundt, men ikke framover. Ligger i surfestilling og roper frustrert.
 
Mini her åler seg fremover og bakover, ruller begge veier, gynger, strake bakben, setter seg opp på knærne etter ting og reiser seg opp:) Hektiske dager:p
 
Min gutt er nettopp blitt 7 mnd. Han ruller, gjerne flere runder for å komme seg rundt omkring. Han skyver seg bakover, drar seg fremover og flytter seg i sirkel. Reiser seg opp på 4 og gynger og løfter litt på hendene, så er like før han er i gang med krabbing :)
 
Snuppa mi er 8 mnd. Drar seg framover og bakover, snur seg fra rygg til mage og mage til rygg. Trener iherdig på pinsettgrepet, spiser selv det som ikke spises meg skje, drikker av kopp selv og ler når hun klarer å kaste den på gulvet :p Vinker til seg selv i speilet og andre som vinker til henne. Ikke begynt å reise seg etter ting enda, men tror ikke det er så lenge til. Hun har nettopp oppdaget en verden oppfor ankelhøyde, så jeg ser at hun hele tiden vil opp.
 
Siste til mini er at han åler seg raskere og raskere. Står i krabbestilling, men har ikke skjønt hvordan han kommer fremover på den måten:joyful:
Virker fjernt enda at ham skal prøve reise seg, eller prøve sitte. Ser ikke helt hvordan han skal komme seg i sitteposisjon? :bored:
 
8 mnd 16.November.
Lille rullet alle veier da hun var 3 mnd og begynte med åling da hun var 5. Nå er det like før hun er på alle 4 for å krabbe. Hun sitter selv og kommer seg nesten opp i sittende stilling fra liggende selv også =)
Nå er det å strekke seg oppover etter ting som gjelder!
 
Ruby er 8 mnd og hun krabber, står på knærne, setter seg opp selv, reiser seg ved bord/stoler etc og går rundt hvis hun kan dytte/holde i noe. Pinsettgrepet har hun ikke helt dreisen på.
 
8 mnd idag, og i helga knakk han koden på å sette seg opp! :D
 
Blir 9 mnd om to dager og han krabber, reiser seg opp og står selv når han holder seg fast eller støtter seg til noe. Går også langs bordet og kan gå fra bord til sofa uten hjelp (altså snu seg.) Han sitter fint, men klarer ikke sette seg opå helt selv enda, men han har teknikken inne og øver så godt han kan :)
 
Nå krabber han og prøver å reise seg! :O Det gikk fort!
 
Back
Topp