Hvor er dere?

En tråd i 'Juli 2013' startet av Huleboer!, 1 Okt 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Lykkelig1985 Forelsket i forumet Juli13-jentene

  Kjekt å se at det er aktivitet her igjen. lenge siden jeg selv har vært her. Dagene går i ett men en liten en i bhg, full jobb, hund og sambo som jobber offshore. Nettopp vært igjennom tidenes influensa, så nå ser jeg frem til å få sambo hjem og bli frisk :)

  Minien har noen ord, mamma, pappa, eple, kjeks, gakk gakk, vovv vovv, nei, ja, (gjerne med hoderisting eller nikking), bil og tutt. Men han forstår veldig mye av det jeg sier til han, blir nesten overrasket hvor mye noen ganger. Favoritten er bil, ELSKER bilder. Ellers er det litt trass på han om dagen, men det er vel normalt. Livet går jo under om han ikke får den tingen han vil akkurat i det øyeblikket han vil :p Flere som har det slik?
   
 2. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Hehe ja. Spesielt hvis vi ikke skjønner hva hu mener. Her sier hu: mamma, pappa, besse, baba, momma, der, her, opp, ned, melk, saft, brus, lys, mat, pute, dyne, alle klærne, tåfis, bade, såpe, pusse, melk, auau, nei, Hade, Hei, Hallo, penger, baby, bamse, bil, Olaf, svein, Elsa, anna, snø, kaldt, varmt, glass, kopp, kaffe, sko, seks, ni, ti, tegne, vann, kake, ut, senga, kose, sove, Skål, kanin, vovvov, mjau, hatt, mage, bein, nese , øye, øre, munn osv. Sikker mye jeg har glemt da hu pratet noe enormt mye. Elsker å gå tur i vogna og bare sitte å prate om alt hu ser. Hu sier også mye pga at hu hermer, men det blir ikke det samme, de jeg har skrivd opp er ting hu sier ganske ofte.
   
 3. Mammafrue Snart mamma til to julibarn <3 Juli13-jentene

  Det er jo helt tragisk... Hvordan skal man ellers få tak i lege. Skulle ønske legekontoret mitt kunne bli litt mer elektroniske slik at jeg kunne bestille timer på nett og slapp snakke med de sure damene i skranken.
   
 4. Mammafrue Snart mamma til to julibarn <3 Juli13-jentene

  Hehe, kjenner meg igjen ja ;) Velkommen tilbake, koselig å holde aktiviteten litt oppe her også. Er en god stund siden det var vanlig aktivitet her.
   
 5. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Får skrive litt så det skjer noe her. Pappa og kjæresten med hund har akkurat vært her. Marit har gått etter den hunden hele dagen. Heldigvis er mopsen rolig og barnevennlig. Mopsen ble lei rett før de dro, men ikke så rart med en liten unge etter seg og ikke noe tid til å slappe av på flere timer. Hu er så glad i hunder.
   
 6. Mammafrue Snart mamma til to julibarn <3 Juli13-jentene

  Hehe, samme er det her. Lille er så glad i både pus og hunder, men han er veldig forsiktig med de da. Klapper veldig varsomt og gir kos :) Helt herlig å se på.
   
 7. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Ja det er det. Den stakkars kaninen vår får de mest utrolige ting inn i buret sitt og har vel smakt på de fleste kaker/kjeks som vi har hatt. Kaninen har også blitt trilla i dukkevogna. Heldigvis er kaninen 5.5 år og lat.
   
 8. MartineM Elsker forumet Juli13-jentene

  Jeg endte med å være mer på juni da caspian ble født for tidlig og da i juni ;) men nå er jeg visst på oktober 2015 ikke planlagt. Blandede følelser
   
 9. Mammafrue Snart mamma til to julibarn <3 Juli13-jentene

  Gratulerer så masse da :) Det blir nok veldig stas etter hvert vil du se. Hvor mange har du fra før?
  Jeg har flytta inn igjen på juli 2015, er visst glad i julibarn ;)
   
 10. MartineM Elsker forumet Juli13-jentene


  Takk takk :) har 1 fra før med samboer og han har 1 fra før av igjen ;)

  Å så gøy :D Gratulerer til deg også :)

  Jeg hadde egentlig planer om juni/juli 2016. Men ble visst ikke slik ;)
   
 11. Huleboer! Juli 2013 og desember 2014❤ Januarskatter 2015 Juli13-jentene VIP

  Olala!!!! Du vet hva jeg synes om dette, martine:D happyface:D
   
  • Liker Liker x 1
 12. MartineM Elsker forumet Juli13-jentene


  Ja ;)
   

Del denne siden