Hva tenker dere?

En tråd i 'Mars 2022' startet av J4KK4, 21 Jul 2021 kl 14:35.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. J4KK4 Flørter med forumet

  For to dager siden oppdaget jeg litt mørkt slim i trusa (veldig lite), etterfulgt av litt rosa utflod (også veldig lite) som ga seg med en gang etterpå. Jeg har ikke blødd etter dette. Jeg har heller ikke hatt smerter, eller ferskt blod.

  Jeg har aldri opplevd blødning i et svangerskap før, så dette må jeg ærlig si skremte meg litt.

  Er det noen av dere som har opplevd lignende, og som det har gått bra med? Jeg vet det er normalt å blø, men jeg blir så bekymret.

  Jeg har bestilt time til UL 6+0. Jeg vet at det ikke er en garanti for at jeg ser noe, og at det kan ende opp med å gjøre meg enda mer stresset, men jeg føler at jeg må...
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 2. Koalabjørn Forelsket i forumet

  Har du mulighet til å ta et par hcg målinger hos legen? Det høres forøvrig ut som du har blødd alt for lite til at det er en spontanabort, ihvertfall en komplett spontanabort. Det at du ikke har hatt smerter er også ett godt tegn. På ultralyd 6+0 så kan du nok uansett se noe. Kanskje ikke hjerteslag enda, men embryo og plommesekk. Så jeg hadde nok gjort nøyaktig det samme. Jeg hadde forøvrig littegran rosa utflod tidlig i svangerskapet og alt er bra her :happy: håper dette går bra for deg :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Orkidé30 Flørter med forumet

  Jeg har opplevd at det kan gå både bra og ikke bra med bare litt blødning. Mengde blod er aldri en garanti, dessverre, men det betyr også at én kan blø store mengder(!) og likevel går det bra. Det er også ganske vanlig med blødninger, og mest vanlig at det går bra. ❤️
  Hadde gjort som deg, krysser fingrene for at du blir beroliget og ser hjerteslag ❤️ Med barn nr 2 blødde jeg en del fra rundt uke 5-6 til uke 12-13, og han er 7 år nå.
  Hvor langt er du nå, altså hvor lenge er det til UL du har bestilt?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. skilpadde Blir kjent med forumet

  I dette svangerskapet, begynte jeg og blø 2 dager etter ikm og trodde det va mensen som kom, og blødde eller spottet i 2 dager så forsvant det, og en uke etter det spottet jeg igjen. Jeg leste st det er helt vanlig og blø at det var sånne festeblødinger:)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. J4KK4 Flørter med forumet

  Jeg reiste på ferie i dag, så jeg hadde ikke muligheten til å ta blodprøve med to dagers mellomrom... Så jeg får bare holde ut til UL :oops: Jeg fikk 2-3 uker på CB den dagen jeg fikk litt rosa på papiret - jeg har to til liggende som jeg vurderer å ta til helgen i håp om 3+. Men har det egentlig noe å si? Jeg har lest at man kan forsette å få økning av hcg selvom man har mistet? Jeg er blank på dette :hilarious:
   
 6. J4KK4 Flørter med forumet

  Jeg skal på UL neste Fredag - 4+5 i dag :oops: Føles ut som evigheter :wtf:
   
 7. J4KK4 Flørter med forumet

  Dette skjedde også med meg to dager over ikm. Jeg leste faktisk at mange blødde rundt ikm, men jeg er overnervøs blitt :hilarious: Jeg tror jeg blør hele tiden - så jeg går på do ofte, bare for å forsikre meg om at det ikke er blod...
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 8. Koalabjørn Forelsket i forumet

  Hcg kan fortsette å øke litt ved en MA, men ikke så mye. Min hcg begynte å synke ganske raskt når jeg hadde MA. Ved SA vil hcg synke. Ved graviditet ute for livmoren vil man ofte ha en økning i hcg, men sakte. Og så finnes det alltid unntak. Du får prøve å slappe av frem til ul :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 9. J4KK4 Flørter med forumet

  Jeg tester med strips hver dag, bare for å komme meg igjennom dagen uten å bli gal :hilarious: Jeg håper at 3+ kan gi meg en viss trygghet og ro, men jeg leser jo også om de som aldri får 3+ :wideyed:
   
 10. Mammama1 Andre møte med forumet

  Hei! Så kjipt med blod!! Håper det går bra med deg.
  Jeg blødde en gang i uke 5 og en gang i uke 6 nå. Rødt begge gangene. Fikk selvfølgelig en liten krise og tenkte alt håp var ute. Men var på ultralyd nå på mandag. Alt var bra, bønna lever (7+1)!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 5
 11. Orkidé30 Flørter med forumet

  æsj, det føles ut som en evighet ja.. :wtf: ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 12. skilpadde Blir kjent med forumet

  Uff ja, den uka etter ikm når jeg blødde litt igjen gikk jeg på do hvert eneste minutt og så etter blo, man blir litt små gal av og være gravid:shy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Mymelen Glad i forumet

  *sniler* jeg fikk først 2-3 på ukesindikator, så fikk jeg 1-2, det var da jeg skjønte det ikke gikk så bra. Så du kan se det på den, men jeg krysser fingrene for at det går bra!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 14. J4KK4 Flørter med forumet

  Det er så fint å høre når det går bra for andre ❤️ Det gjør meg litt mindre bekymret
   
  • Liker Liker x 1
 15. J4KK4 Flørter med forumet

  Jeg testet på nytt i dag, fortsatt 2-3. Testet sist på Mandag (den dagen det skjedde), men jeg er bare 4+6 så det er sikkert litt tidlig for 3+ uansett. Det er bare jeg som er så utålmodig og bekymra :hilarious:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 16. Phis Elsker forumet Vi som prøver :) Februarlykke 2022❄️

  Sniker fra februar!

  Skjønner utålmodigheten og bekymringen godt! Vit også at det kun er et 'vindu' hvor du potensielt kan få 3+, for venter man for lenge og har for høy hcg så blir testen mettet og viser lavt. Jeg testet dette med strimler og fikk veldig svake selv om jeg var flere uker på vei:) Jeg fikk til info 3+ når jeg var 5+1.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 17. tolilla Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Høsthjerter 2017

  Skjønner deg kjempegodt! Blod er skummelt når man er gravid!
  Men, litt tror jeg går bra!

  Forrige svangerskap hadde jeg både festeblødning (5 dager, trodde jeg hadde fått tidlig, rar mens) og ventet på ny el. Den kom jo aldri, og så prøvde jeg meg på en test, og den var positiv! Da var jeg 4+4.

  Dagen etterpå begynte jeg å blø. Masse! Rant ned i do når jeg satt. Sånn var det i flere dager før det ga seg. Så halvannen uke til, og samme skjedde. Jeg hadde mistet to mnd før og denne mengden blod var akkurat lik. Men, jeg mistet ikke, gitt. Sitter en kar her ved siden av meg som straks blir to år..

  Har du hatt sex kanskje? Da er det vanlig med litt blod, siden slimhinnene blir skjørere..

  Dette går nok bra :happy:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. J4KK4 Flørter med forumet

  Det viste jeg faktisk ikke. Det var nyttig å vite. Da gir det jo mening at flere aldri får 3+.Jeg har planer om å teste 5+1, og 5+3 om det ikke gir 3+ på første :p
   
  • Optimistisk Optimistisk x 1
 19. J4KK4 Flørter med forumet

  Så fint å høre at det gikk bra for deg ❤️ Jeg leser at det varierer veldig.. At noen kan blø pittelitt, og miste - mens andre kan blø masse, og det går fortsatt bra. Og motsatt. Så man kan vel ikke annet enn vente å se. Det var ikke i forbindelse med sex, så det kan ikke ta vært noe som har irritert slimhinnene. Utenfra, hvertfall :hilarious:
   
 20. J4KK4 Flørter med forumet

  Jeg fikk denne nå (5+0), håper det er et godt tegn :wideyed:
   

  Vedlagte filer:

  • Optimistisk Optimistisk x 3
  • Hjertelig Hjertelig x 2

Del denne siden