Hva spiser du på julaften?

Laks, eggerøre og kakao til frokost, kanskje grøt til formiddagsmat og pinnekjøtt til middag med riskrem til dessert:happy: Åh, nå ble jeg sulten!
 
Middag: Pinnekjøtt.


Tidligere på dagen er det brødskiver med godt pålegg.
 
Frokost: hjemmebakt julebrød med et utvalg godt pålegg.

Lunsj: risgrøt

Middag: pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter

Dessert: karamellpudding

På kvelden er det julekaker og lefser til kaffen.
 
Frokost og Lunsj er ikke så spesielle.
Men julemiddagen er pinnekjøtt ❤️
 
Starter som regel dagen med klementin, julebakst og godterier - og så rundtstykker med pålegg til frokost før jeg får spist for mye tull. Lunsj blir det sjeldent, men småspiser mye utover dagen - gjærbakst med og uten pålegg, nøtter og frukt... Til middag er det alltid pinnekjøtt med kålrabistappe og poteter, og riskrem med bringebærsaus til dessert. Da blir det sjeldent spist noe mer resten av kvelden, med mindre det kommer julegaver man bare må smake på :)
 
Familiefrokost med rundstykker, eggerøre, spekemat og alt mulig pålegg, pinnekjøtt med tilbehør til middag, og det man har lyst på ellers :rolleyes:
 
Til frokost blir det rundstykker med eggerøre/eggesalat og røkt ørret. Vi bruker å sove litt frempå og spise litt sen frokost så de blir som regel ikke noe lunsj:)

Til middag blir det pinnekjøtt med poteter, kålrotstappe og sur/rød kål.

Dessert blir riskrem med rødsaus:)

Vi bruker ofte å være mette etter hele dagen og hoppe over kveldsmat også:)
 
Frokost : rundstykker og mye godt pålegg. Lunsj : risgrøt med mandel( marsipangris eller Sjokoladenisse til den som får mandel ) Middag : pinnekjøtt , juleskinke , vegansk nøttestek, sosisser og medisterkaker , poteter, kålrotstappe , grønnsaker og diverse sauser. Dessert : iskake og karamellpudding . Småkaker utover kvelden .
 
Back
Topp