Hva spiser du på julaften?

En tråd i 'Generelt' startet av Blu-Ray, 8 Des 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
  1. Blu-Ray Forumet er livet Novemberlykke 2015 Oktoberskattene 2015

    Hva tror du maten blir?

    Frokost, lunsj, middag, dessert, kveldsmat... Noe spesielt du pleier å spise?
     
  2. tulips Gift med forumet Maiblomstene 2016

    Sylte som frokost, lunsj og kveldsmat :rolleyes: Ribbe, medisterkake, julepølse, surkål, rødkål og poteter til middag. Riskrem og multekrem til dessert :)
     
  3. Kengu Forumet er livet VIP

    Horn med egg til frokost og kvelds
    Pinnekjøtt til middag
     
  4. Augustinaen Elsker forumet Junilykke2018

    Laks og eggerøre til frokost, mulighet for risgrøt til lunsj, men står ofte over, så er det torsk til middag og riskrem + julekaker til dessert :)
     
  5. Musemor med tre søte små Ko-ko sa gjøken Marsmellows-15 VIP Aprilbarna`15

    Det vi har lyst på til frokost
    Grøt med mandel til lunsj
    Hel and fylt med eple og svisker, rødkål, poteter og fløtesaus til middag
    Riskrem og rød saus til dessert
    Småkaker på kvelden
     
  6. Siadle Forumet er livet Tilgangsansvarlig Junilykke2018

    Spiser god frokost med nybakte rundstykker, den inntas ganske sent, så vi spiser sjelden noe mer før middag.

    Til middag har vi ingen fast tradisjon, varierer etter hva vi har lyst på. I fjor spiste vi elgstek, i år blir det ribbe, suksessterte til dessert.
     
    Last edited: 8 Des 2018
  7. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig VIP August 2018

    Ingenting fast til frokost og lunch. Til middag er det ribbe med tilbehør. Riskrem og diverse annet til dessert. Kveldsmat er det ingen som orker. :)
     
  8. Pin-up Forumet er livet

    Vi pleier å ha god frokost med laks, eggerøre og kakao. I 13-tida spiser vi alltid risengrynsgrøt og en heldig vinner finner mandelen. Selve julemiddagen består av pinnekjøtt med tilbehør og riskrem med rødsaus til dessert.
     
  9. 2moms Elsker forumet Maiblomstene 2017

    Sylte og lefse til frokost tenker jeg. Julemiddagen består av ribbe, julepølse og medisterkaker. Riskrem til dessert.
     
  10. Mammapanda Glad i forumet

    Frokost blir somregel «full english» med bacon, hakkede tomater, blodpudding, sausage å frityrstekt brødskive.

    Så spiser jeg ikke igjen før middag å i år blir det ribbe m tilbehør. Riskrem til dessert :)
     
  11. Ccaa Elsker forumet Vi som prøver :) Sensommerbarna 2016

    Frokost. Brødskiver.
    Lunsj. Sikkert godteri.
    Middag, ribbe, julepølse, innmatpølse, medisterkake.
    Kvelds. Rester i lompe ☺️
     
  12. Tigerlilje Forumet er livet Aprillykke 2017

    Vanlig brodmat til frokost. Grøt til lunsj. Ribbe til middag
     
  13. Bliss_nr2 Glad i forumet Høsthjerter 2017 Sommerfuglene

    Lefse med sylte til frokost. Kaffe og sjokolade sånn innimellom slagene. Ribbe, julepølse,medisterkaker,pinnekjøtt og tilbehør til middag. Riskrem ala mandel og karamellpudding til dessert
     
  14. Junibarn84 Forumet er livet Marsboerne Tilgangsansvarlig VIP Julimammaer 2016 Junibarna 2019

    Vanlig frokost
    Grøt til lunsj
    Pinnekjøtt til middag
    orker aldri dessert, men vi har riskrem som jeg forøvrig ikke synes er noe godt..
     
  15. Miss_30 Forumet er livet Septembergull'17

    Frokost er nok det vanlige. Grøt til lunsj og julemiddag bestående av ribbe, pølser, medisterkaker, surkål og poteter.
     
  16. LittleBiii Forumet er livet

    På morgenen disker vi alltid opp med en skikkelig god og deilig frokost. Nystekte rundstykker, kokt egg, masse forskjellig pålegg osv. Til middag skal vi ha både litt pinnekjøtt og litt ribbe. Og i tillegg skal vi ha julepølse, medisterkaker pluss masse godt tilbehør. Til dessert blir det riskrem og kaker :)
     
  17. Drømmen om en til Forelsket i forumet Vi som prøver :)

    Frokost m/rundstykker, egg, røkt laks, rull og annet godt pålegg.
    Så fortsetter dagen med mandariner, gåtteri, julekaker og litt rester fra frokosten.
    Pinnekjøtt til middag. Og riskrem til dessert:p
     
  18. Minimeg Forumet er livet Tilgangsansvarlig VIP ❤ Oktoberbaby 2016 ❤ Januarlykke 2019

    En god frokost med ekstra mye godt pålegg (kommer til å savne spekematen iår :arghh:) grøt til lunsj og pinnekjøtt til middag. Riskrem til dessert. Frukt, kaker og iskake til kaffen..
     
  19. Ønskebarnnr2 Flørter med forumet

    Til frokost lager jeg nok til litt eggerøre eller eggesalat, og noe godt pålegg og nystekte baguetter tenker jeg. Blir sikkert noe lett brødmat evt. rester fra frokosten til lunsj hvis det er mer igjen av eggerøre og eggesalsten. Julemiddagen blir pinnekjøtt og ribbe. Jeg liker ikke pinnekjøtt så det blir ribbe på meg ☺️
     
  20. My heart Flørter med forumet

    Frokost; rundstykker og brød med mye godt pålegg. Kabaret, laks, eggerøre, rull

    Middagen; pinnekjøtt og ribbe med sprø svor. Surkål, kålrabistappe, poteter

    Dessert; riskrem med rød saus

    Kvelds? Ingenting - da vi alle er stappmett etter middag og dessert..

    Blir en del kaker og div på kvelden
     

Del denne siden