Du bruker en utdatert nettleser. Det kan hende den ikke viser dette eller andre nettsteder riktig. Du bør oppgradere eller bruke et alternativ nettleser.
Det vi har lyst på til frokost
Grøt med mandel til lunsj
Hel and fylt med eple og svisker, rødkål, poteter og fløtesaus til middag
Riskrem og rød saus til dessert
Småkaker på kvelden
Vi pleier å ha god frokost med laks, eggerøre og kakao. I 13-tida spiser vi alltid risengrynsgrøt og en heldig vinner finner mandelen. Selve julemiddagen består av pinnekjøtt med tilbehør og riskrem med rødsaus til dessert.
Lefse med sylte til frokost. Kaffe og sjokolade sånn innimellom slagene. Ribbe, julepølse,medisterkaker,pinnekjøtt og tilbehør til middag. Riskrem ala mandel og karamellpudding til dessert
På morgenen disker vi alltid opp med en skikkelig god og deilig frokost. Nystekte rundstykker, kokt egg, masse forskjellig pålegg osv. Til middag skal vi ha både litt pinnekjøtt og litt ribbe. Og i tillegg skal vi ha julepølse, medisterkaker pluss masse godt tilbehør. Til dessert blir det riskrem og kaker
Frokost m/rundstykker, egg, røkt laks, rull og annet godt pålegg.
Så fortsetter dagen med mandariner, gåtteri, julekaker og litt rester fra frokosten.
Pinnekjøtt til middag. Og riskrem til dessert
En god frokost med ekstra mye godt pålegg (kommer til å savne spekematen iår ) grøt til lunsj og pinnekjøtt til middag. Riskrem til dessert. Frukt, kaker og iskake til kaffen..
Til frokost lager jeg nok til litt eggerøre eller eggesalat, og noe godt pålegg og nystekte baguetter tenker jeg. Blir sikkert noe lett brødmat evt. rester fra frokosten til lunsj hvis det er mer igjen av eggerøre og eggesalsten. Julemiddagen blir pinnekjøtt og ribbe. Jeg liker ikke pinnekjøtt så det blir ribbe på meg