Hva reagerer babyene deres på?

En tråd i 'Februar 2013' startet av En liten hemmelighet, 2 Apr 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. En liten hemmelighet Blir kjent med forumet

  Det er slik det er her også.. i våken tilstand skal hun helst ligge ved puppen konstant, og da øker melkeproduksjonen ennå mer. Bruker dere smokk? Håper det skal hjelpe oss fremover.
   
 2. nøttelitenitreet Fjompenisse Tilgangsansvarlig Sommerfuglene VIP August 2018

  Nei, ikke fast. Han tar den bare når han selv føler for det.
  Her er det også nok melk til å fø en hel nyfødtavdeling pga det. Hvis han sover lite en dag tar vi oss en kjøretur eller så putter jeg ham i bæresjalet, da blir stort sett alltid kvelden bedre.:)
   
 3. Mary Evelyn Glad i forumet

  Fantastisk:)) Hehe. Takk:)
   
 4. Mary Evelyn Glad i forumet

  Det er sånn hos meg også. Når avføringa blir grønn har det gått veldig langt, og det skjer nok neppe når de får feit melk i løpet av døgnet.
   
 5. MTDC Forumet er livet VIP

  Null stress;-)
   
 6. Mary Evelyn Glad i forumet

  Ooog da er krokan-is ført opp på nei-lista! Har ikke tenkt over at det skulle være noe han reagerte på helt til idag. 110% sikker på at alt annet jeg har spist har vært OK, og så kommer jeg på at det er mandler/nøtter(reagerer på begge deler)i krokan..
   
 7. En liten hemmelighet Blir kjent med forumet

  Etter så mye frustrasjon angående reaksjoner på mat på lille frøken. Prøvde jeg i går å gi henne 1 teskje fennikkel te før måltid. Til nå har dette vert underverk.. Jeg spiste ost i går, og fikk ingen reaksjon fra henne.. Så kanskje gåten endelig er løst.. Hun sluker mye luft ved puppen og får dårlig opp raper. Så det er nok det som gjør magevondt. Så i dag skal jeg prøve med en etter lengta kaffi kopp:)
   
 8. MTDC Forumet er livet VIP

  Så bra du fant ut av det:)
   
 9. Mary Evelyn Glad i forumet

  Nå ble jeg nyskjerrig! Har du spist ting du vet hun reagerer på og unngått reaksjon etter å ha startet måltidet med fennikel-te? Mini reagerer på svært mye, og jeg savner virkelig litt grønnsaker i kosten..
   
 10. En liten hemmelighet Blir kjent med forumet

  Jeg har trodd at hun reagerer på ost, men fikk ingen reaksjon i går, og heller ikke i dag. Skal prøve med forsiktighet.
   
 11. En liten hemmelighet Blir kjent med forumet

  Oppdatering... Ettermiddagen i går og dagen i dag er dessverre som tidligere. I går laget jeg rask middag, siden storesøster har blitt syk og er hjemme fra barnehagen. Pølser i brød. Etter jeg spiste dette kl 15 var det omtrent ingen soving frem til 23:30 ( ga henne 1 teskje sukkervann for å roe henne. Natten var så helt grei. Med mat kl 03 og 06. Hun ville ikke sove igjen etter siste matingen. Sovnet tilslutt kl 07 i senga mi. Spiste havregryn med soyamelk til frokost. Og nå er det samme reaksjon.. Virker som hun reagerer på alt. Noen andre som har det slik?
   
 12. Mary Evelyn Glad i forumet

  Mini har reagert på ett eller annet 5 av 7 dager siste uka. Av frukt, grønnsaker og bær er det kun agurk, tomat, potet og multer jeg spiser nå... Jeg merker lite til noen reaksjon på dagtid, men fra ca 17 og utover sover han nesten ikke. Så blir han mer og mer urolig helt til det er hylskriking og sukkervann. Tar da kveld rundt 23ish. Idag var vi til kiropraktor da dette kan hjelpe. Fikk beskjed om at han var litt stiv. Fire behandlinger, første idag.
   
 13. Kryssedull Gift med forumet VIP Aprillykke 2016

  Æsj her tror jeg lillegull reagerer på nesten alt. Har heldigvis ikke luft og vondt i magen, men tidvis grønn bæsj! Har hatt mageknip av løk, paprika, mais, poteter... Hmmmm
   
 14. En liten hemmelighet Blir kjent med forumet

  Tenkt vi skulle prøve kiropraktor vi å. I dag har jeg spist skiver med makrell i tomat. 1 appelsin.Og kylling filet med kokt potet og gulrot. Og hun reagerer, på samme måte som din.. Stresser i kroppen og finner ikke roen. . Men hun sovnår heldigvis nå, når jeg bærer henne i moby wrep. Bruker du det? Abselutt å anbefale. Savner å spise jeg... Hehehe
   
 15. Mary Evelyn Glad i forumet

  Har ikke prøvd Moby wrep nei. Kunne hatt behov for noe sånt for jeg er helt gåen i ryggen for tida.. Etter litt søking på nett fant typen min ut at manuellterapaut hadde vært det beste. De er både kiropraktor- og fysioterapauter, og hos manuellterapaut er brhandlinga gratis..
  Av det du har spist er det tre ting min ville reagert på: makrell i tomat(inneholder sitronsyre), appelsin og gulrot.. Utrolig men sant..:)
  På dagtid og natta sover han fint. Det er alltid på kveldstid han er urolig og gråter. Aldri på dagen, uansett om jeg spiser det han reagerer på tidlig.
  Skulle SVÆRT gjerne hatt meg en skikkelig god salat med alt av tilbehør, og et glass vin.... Hehe
   
 16. En liten hemmelighet Blir kjent med forumet

  Poteter her også tror jeg.. Trodde ikke det var mulig, men det må være det.. Hun har reagert hver gang jeg har spist poteter eller potetgull.. Mais har jeg ikke prøvd. Men løk og melkeprodukter. Kaffi tror jeg, men ikke sikker på den ennå. Pølser, appelsin juice, epler. Så må si at matutvalget er temmelig snevert om dagen. Håpe virkelig det går over etter fylte 3 mnd.. Tror ikke kosttilskudd dekker opp for dette kostholdet.. Noen som har erfaring med at barn slutter å reagere etterhvert, eller er det bare en snever trøst de sier for at vi skal holde ut ammingen lengst mulig?
   
 17. En liten hemmelighet Blir kjent med forumet

  Huff ja, samme her. Hvis hun reagerer på makrell i tomat også, begynne det å bli ganske lite å velge i på pålegg fronten. Hun er heldigvis rolig på natta her også. Men gir henne da sukkervann hvis hun ikke har roet seg til 23/23:30 for da er hun som regel så sliten at hun trenger virkelig å sove...Hvor lenge ammet du sist, var ikke det slik da og bare med kolikk? Jeg sluttet etter 4 1/2 mnd sist, da jeg var så sliten at jeg mistet mer og mer av melka og hun bare ville ha flaske til slutt.
   
 18. Mary Evelyn Glad i forumet

  Min første var ca fem mnd da han sluttet å reagere. Jeg ammet til han var ett år.. Skal nok holde det ut nå også siden jeg syns flasker høres så tungvindt ut, og så var han en drøm så lenge jeg holdt meg borte fra det han reagerte på. Så da var det greit liksom:)
   
 19. En liten hemmelighet Blir kjent med forumet

  Bare man finner ut hva de reagerer på så.. Men jeg får teste ut litt det med sitronsyre. Trodde ikke så små mengder skulle ha noe å si, men det kan vere jeg faktisk klarer å finne ut hva det er nå da. Flaske barn er utrolig slitsomt, så skal bite tenne sammen denne gangen. Må bare finne ut hva jeg kan spise, så melka ikke forsvinner. Reagerer din på tran med sitron også?
   
 20. Mary Evelyn Glad i forumet

  Jeg har ikke prøvd tran med sitron, men mini virker å være enda mer følsom enn Storebror var, så en del ting orker jeg ikke sjanse på engang. Storebror ble urolig da jeg begynte med sanasol sist. Trodde det var han som bare var blitt litt mer sur og klengete(det ble ikke hylskriking av det), men så at han var tilbake til sitt vante jeg da jeg prøvde å kutte det. Inneholder sitronsyre. Og saken er jo den at det meste av ferdigmat inneholder sitronsyre. Eller hvitløk. Så her lages det kun mat fra bunn av.. Helsestasjonen nektet å tro meg da jeg sa han reagerte på sesamfrø også, men det er nå uansett tilfelle. Heimlaga hamburger i helgene, kun krydret med salt og pepper, og uten øverste del av hamburgerbrødet.. Hehe.. Nestn komisk dette. Men det blir en j.. god hamburger da! Er ikke så nøye på dressing, og tomat og agurk kan jeg jo spise:)
   

Del denne siden