Hva reagerer babyene deres på?

En tråd i 'Februar 2013' startet av En liten hemmelighet, 2 Apr 2013.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. En liten hemmelighet Blir kjent med forumet

  Jeg fant aldri ut hva storesøster reagerte på. Der var det skriking og bæring 4 mnd til ende.. Så begynte hun å reagerer på mme, så var å testa henne for melkeproteinintoleranse. Begynte å gå bedre og bedre fra 5 mnd alderen da vi kun brukte produkter uten melk. Hun er nå 17 mnd og nå ser det ut til at hun reagerer på laktose.. Men krysser fingrene for at hun vokser det av seg. Slitsomt med allergi, melk er det jo nesten i alt. Heldigvis finnes det laktose fri produkter. I dag har jeg spist kun skiver med gul leverpostei, og hun sover som en engel:) Får bare gradvis bygge på kostholdet, etter at jeg ser om hun reagerer eller ei. Har du ventet lenger en 4 mnd med å gi grøt, siden de er så følsomme? Jeg har hatt to stor spisere, og minsta var hele 6700 g og 62 cm 7 ukers kontrollen. Så hun krever nok mer og mer mat.
   
 2. Mary Evelyn Glad i forumet

  Storebror spiser nå alt vi gir han, og har ikke allergier for mat såvidt vi vet. Så heldigvis var det kun de første mnd i livet hans at det var vanskeligheter der:)
  Jeg har ventet til 6 mnd med grøt. Var redd for å miste melka siden jeg hørte om at dette skjedde for mange andre, så jeg spiste mye og unngikk slanking og trening av særlig intensivitet. Han fikk heller ikke smokk, og økeperiodene ble dermed også ganske effektive. Min gutt nr to var 5500 på 6-ukerskontrollen forrige uke, 2200 mer enn fødselsvekta.
   

Del denne siden