Hva kan vi spise/ikke spise

Kan man spise røkelaks i sandwicher fra butikken? Jeg vet vi kan spise fersk røkelaks, men enn de ferdigsandwichene?
 
Varmebehandlet spekemat går bra, som f.eks pepperoni som blir gjennomstekt på pizza. Men hva med oppvarmede pizzarester, er pepperonien trygg fremdeles da, eller bør man styre unna? :) Har prøvd å google, uten å finne noe sikkert svar:think005
 
Varmebehandlet spekemat går bra, som f.eks pepperoni som blir gjennomstekt på pizza. Men hva med oppvarmede pizzarester, er pepperonien trygg fremdeles da, eller bør man styre unna? :) Har prøvd å google, uten å finne noe sikkert svar:think005
Da er den trygg, tenker jeg :)
 
Varmebehandlet spekemat går bra, som f.eks pepperoni som blir gjennomstekt på pizza. Men hva med oppvarmede pizzarester, er pepperonien trygg fremdeles da, eller bør man styre unna? :) Har prøvd å google, uten å finne noe sikkert svar:think005
Tenker også den er trygg, det som ev. skulle ha vært der ble jo drept da pizzaen ble stekt :)
 
Kan man spise røkelaks i sandwicher fra butikken? Jeg vet vi kan spise fersk røkelaks, men enn de ferdigsandwichene?
Jeg er svært glad mannen ikke kjøpte en sånn til meg selv om pulled pork var kvalmende :yuck: ...sandwichen med laksen hadde nemlig mugg på fant han ut!! :dead:
 
Varmebehandlet spekemat går bra, som f.eks pepperoni som blir gjennomstekt på pizza. Men hva med oppvarmede pizzarester, er pepperonien trygg fremdeles da, eller bør man styre unna? :) Har prøvd å google, uten å finne noe sikkert svar:think005
Om det ikke var greit så ville nok ingen middagsrester være greit. Grunnen til at spekemat ikke er greit er jo fordi det essensielt er rått kjøtt som bare har blitt behandla med salt/røyk og det dreper ikke alle bakterier og parasitter som kan være farlig for oss. Etter gjennomsteking så er jo det problemet løst :)
 
Da er den trygg, tenker jeg :)
Tenker også den er trygg, det som ev. skulle ha vært der ble jo drept da pizzaen ble stekt :)
Om det ikke var greit så ville nok ingen middagsrester være greit. Grunnen til at spekemat ikke er greit er jo fordi det essensielt er rått kjøtt som bare har blitt behandla med salt/røyk og det dreper ikke alle bakterier og parasitter som kan være farlig for oss. Etter gjennomsteking så er jo det problemet løst :)
Tusen takk for svar damer, da nyter jeg rester med god samvittighet :D :Heartpink
 
Back
Topp