Har blitt spurt om å ha hovedansvaret for serveringen i bryllupet til min venninnes lillesøster i Juni. Vi har ikke snakket om betaling enda, men jeg synes det er greit å være litt forberedt når spørsmålet kommer opp...
Middagen er klokken 17, så jeg må nok være der fra a 12 å forberede. Jeg skal ta imot cateringfolka når de kommer, legge opp alle forrettene, jeg skal holde styr på alle servitørene, og passe på at alle er på rett sted til rett tid. Jeg skal rett og slett arrangere ALT som har med servering av mat og alkohol å gjøre. Må nok bli der til selskapet er mer eller mindre over, for vi skal også servere drikke utover kvelden.
Hvor mye skal man kreve for dette da????
Jeg vet de har et ganske så begrenset budsjett, og hun er jo en bekjent, så jeg vil ikke overprise... Men allikevel så bruker jeg riiiiiiiiiimelig mange timer på å planlegge, organisere og utføre jobben.
Noen som har peiling???
Middagen er klokken 17, så jeg må nok være der fra a 12 å forberede. Jeg skal ta imot cateringfolka når de kommer, legge opp alle forrettene, jeg skal holde styr på alle servitørene, og passe på at alle er på rett sted til rett tid. Jeg skal rett og slett arrangere ALT som har med servering av mat og alkohol å gjøre. Må nok bli der til selskapet er mer eller mindre over, for vi skal også servere drikke utover kvelden.
Hvor mye skal man kreve for dette da????
Jeg vet de har et ganske så begrenset budsjett, og hun er jo en bekjent, så jeg vil ikke overprise... Men allikevel så bruker jeg riiiiiiiiiimelig mange timer på å planlegge, organisere og utføre jobben.
Noen som har peiling???