Hva har dere i medisinskapet?

En tråd i 'Helse og velvære' startet av Ceccii86, 16 Jun 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Da leder jeg. Hehe. Nærmeste stor apotek er 3 mil unna og det er enda ikke stort nok til å ha alt. Så må nok dobbelt så langt for å finne ett apotek med alt. Men skal til Kristiansand neste uke(håper vi) og der er det nok litt lettere å få tak i. Eldste er litt stor for flytende Paracet men nekter alt annet.
   
 2. Klumpen2018 Glad i forumet Desemberlykke 2018

  Vårt trenger en solid gjennomgang og oppdatering. Vi har paracet (flytende til baby, tabletter til oss), ibux, rinexin, sårrens, plaster, neseskyller, gnagsårplaster, sportstape, allergitabletter, diverse kremer og salver, nesesug, termometer...
   
 3. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Ikke smeltetabletter ? (skjønner jeg, for den banansmaken er kvalmende) og ikke brusetabletter og ikke sånt pulver med jordbærsmak som smelter på tunga heller?

  Flytende må de jo ha litt store mengder av når de blir tyngre, så greit å få de over på noe med mer konsentrasjon så det ikke går ei he flaske på et tilfelle av feber, liksom.

  Jeg bor bare på "liksomlandet" og har "Norges største kjøpesenter" (i areal, ikke omsetning) altså 15 minuter hjemmefra, når det ikke er kø. Jeg passerer området på vei til jobb hver dag. Så reelt er jeg ikke sånn langt utpå landet, selv om jeg helt klart bor "på bygda" og "på landet" så er det altså ikke sånn langt fra allfarvei, så vi sliter ikke med å få tak i det vi trenger nei, du vinner ;)
   
 4. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Nei er kun vanlige stikkpiller og vanlige tabletter som er lett å få tak i her. Ja flytende er dumt sånn sett og 6 åringen har kronisk spiserørsbetennelse pga refluks så er ikke så heldig å putte for mye medisiner i magen hennes. Så må virkelig få sett etter sånt når vi reiser på ferie. Håper myggen og sånt holder seg unna imens siden hu får feber og blir syk til tross for allergi medisiner( som også er flytende).
   
 5. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Komplett apotek sender jo i posten
   
 6. Veslejenta88 Forumet er livet Sensommerbarna 2019 Januarlykke 2016

  Ja det er sant. Reiser på mandag så da er vi nok raskere enn posten denne gangen. Men kan jo bestille der senere.
   
 7. Sara Trøtt hormonbombe VIP Desemberglede 2015 Januarlykke 2016

  Siden man ikke får hamstre så mye om gangen, så er det et greit alternativ til høsten ja :)
   

Del denne siden