jeg har prøvd å google men finner ikke svar. Noen som vet hva det betyr? Betyr det pasteurisert??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Det betyr ikke pasteurisert ihvertfall. Når jeg hører «rehydrert melk», så tenker jeg at det har sammenheng med tørrmelk. Rehydrert = tilsatt væske igjen.jeg har prøvd å google men finner ikke svar. Noen som vet hva det betyr? Betyr det pasteurisert??
Det betyr ikke pasteurisert ihvertfall. Når jeg hører «rehydrert melk», så tenker jeg at det har sammenheng med tørrmelk. Rehydrert = tilsatt væske igjen.
Har du mer info om i hvilken sammenheng dette kom opp? Vil nok hjelpe om vi får det i en kontekst.
Det betyr ikke pasteurisert ihvertfall. Når jeg hører «rehydrert melk», så tenker jeg at det har sammenheng med tørrmelk. Rehydrert = tilsatt væske igjen.
Har du mer info om i hvilken sammenheng dette kom opp? Vil nok hjelpe om vi får det i en kontekst.
Tror tørrmelk er trygt, ja. Men i fløteis er det typisk brukt rå eggeplomme, som er noe å tenke på ihvertfall om du får servert hjemmelaget is. Samme med majones. De fleste ferdige produkter her i Norge er pasteurisert, da, så tror ikke jeg ville bekymret meg.Har lest nå at det er tørrmelk, ja. Spørsmålet er da om det gjør noe. Man har jo ikke fått beskjed om å holde seg unna is, feks. Så da lurer jeg på om det kun gjelder ost. Prøvde å google litt nå igjen på tørrmelk og da står det at tørrmelk er trygt? Hmm blir usikker
Rå eggeplomme er det ingen restriksjoner på for gravide kvinner i NorgeTror tørrmelk er trygt, ja. Men i fløteis er det typisk brukt rå eggeplomme, som er noe å tenke på ihvertfall om du får servert hjemmelaget is. Samme med majones. De fleste ferdige produkter her i Norge er pasteurisert, da, så tror ikke jeg ville bekymret meg.
Det vet jeg, men er ikke det jeg skriver om her. Her er det snakk om ferdigprodukter som is og majones. Og disse produseres ikke nødvendigvis i Norge med norske egg. Som jeg skrev er de norske produktene trygge, men tar du en tur til utlandet eller kjøper importert is og majones, burde du være obs.Rå eggeplomme er det ingen restriksjoner på for gravide kvinner i Norge![]()
Tror tørrmelk er trygt, ja. Men i fløteis er det typisk brukt rå eggeplomme, som er noe å tenke på ihvertfall om du får servert hjemmelaget is. Samme med majones. De fleste ferdige produkter her i Norge er pasteurisert, da, så tror ikke jeg ville bekymret meg.
Det vet jeg, men er ikke det jeg skriver om her. Her er det snakk om ferdigprodukter som is og majones. Og disse produseres ikke nødvendigvis i Norge med norske egg. Som jeg skrev er de norske produktene trygge, men tar du en tur til utlandet eller kjøper importert is og majones, burde du være obs.