Fortell hvordan det blir daOi, takk for tips :-D
Skal bake boller idag ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Fortell hvordan det blir daOi, takk for tips :-D
Skal bake boller idag ;-)
Smart! Hva slags sil er dette? Kjøpes hvor? Her har vi en slags sil oppi, den fungerer godt, men slipper småtterier gjennom. Kan se for meg at tegrut ville rent gjennom.Vi slet tidligere med at vasken på kjøkkenet ofte gikk tett siden vi halte ut noe vi trodde bare skulle være flytene, men så obs så var det noe annet oppi.
Jeg har kjøpt en stor ekstra sil jeg heller alt frokostblandings rester, sauser +++ oppi.
Det bløte går da i sluken, og det som ligger igjen går i matavfallet.
Heller også innholdet i te kannen i silen slik at te restene kan få rent av seg før de går i matavfallet slik at det ikke blir så bløtt der
Vi har også en metallsil som vi har i vasken til å fange opp matrester ;-)Vi slet tidligere med at vasken på kjøkkenet ofte gikk tett siden vi halte ut noe vi trodde bare skulle være flytene, men så obs så var det noe annet oppi.
Jeg har kjøpt en stor ekstra sil jeg heller alt frokostblandings rester, sauser +++ oppi.
Det bløte går da i sluken, og det som ligger igjen går i matavfallet.
Heller også innholdet i te kannen i silen slik at te restene kan få rent av seg før de går i matavfallet slik at det ikke blir så bløtt der
Vi bruker rett og slett et dørslag i metall ;-)Smart! Hva slags sil er dette? Kjøpes hvor? Her har vi en slags sil oppi, den fungerer godt, men slipper småtterier gjennom. Kan se for meg at tegrut ville rent gjennom.
Det skal prøves i følge mannen her i huset;-)Om du vil ha sikkelige gode og fluffy bollar, OG har tid til det:
- Lag deigen og la den heve i ca 2 timar. Hugs å at den bør vere litt små klissete.
- Etter elt forsiktig med litt mjøl for å få det beste taket på deigen. La den stå i ca 10-15 min før du trillar emnene ut til bollar.
- La bollane etterheve i minimum 30 min.
Eit anna tips er å sette til side litt av smøret, skjer det opp i små biter som du tar oppi deigen heilt til slutt. Da "smører" du deigen og det vil da smelte når du steiker bollane![]()
Det skal jeg ;-)Fortell hvordan det blir da![]()
Natron og eddik er gull verdt å ha i hus. Bruker det til alt av rengjøring.


Vi slet tidligere med at vasken på kjøkkenet ofte gikk tett siden vi halte ut noe vi trodde bare skulle være flytene, men så obs så var det noe annet oppi.
Jeg har kjøpt en stor ekstra sil jeg heller alt frokostblandings rester, sauser +++ oppi.
Det bløte går da i sluken, og det som ligger igjen går i matavfallet.
Heller også innholdet i te kannen i silen slik at te restene kan få rent av seg før de går i matavfallet slik at det ikke blir så bløtt der
Det skal prøves i følge mannen her i huset;-)
Har du en god oppskrift også?

Jeg fant en annen oppskrift.Vis vedlegget 142736
Brukar denne, men med to endringar: 2 ts vaniljesukker
Steikegrader ca 210. Synes det er meir safe da steikeovner er bedre i dag enn før.
Pensle med 1 egg og 1 st mjølk. Desse er supergode! Om du brukar full oppskrift (kan halverast) kan du lage ca 30 boller på 100 gram.
Tester ut nå på treningstøyet til gubben nå som aldri slutter å lukte faderskap
Oi, spennende!Tester ut nå på treningstøyet til gubben nå som aldri slutter å lukte faderskapspent på om det hjelper!
Fortell hvordan det blir da![]()
Ble veldig gode boller :-DVi har også en metallsil som vi har i vasken til å fange opp matrester ;-)
Likevel tetter det seg hver da...
Ble de ekstra luftige?Ble veldig gode boller :-D