Hjelp, skal på familiemiddag idag..

En tråd i 'September 2019' startet av EiLitaSpire, 27 Des 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. EiLitaSpire Glad i forumet Septemberbarna 2019

  hjelp, skal på familiemiddag idag og der skal vi få servert hjort.. kommer ikke på tale at jeg forteller om graviditeten enda, og min mor som skal tilbrede denne hjorten er ikke kjent for å gjennomsteke det akkuratt.. so, what to do? Vurerer å fortelle en hvit løgn om at «storebror» har fått spysyken å at vi ikke kan komme elns..
  Hva hadde du gjort?:nailbiting:
   
 2. Mikaela89 Glad i forumet Septemberbarna 2019

  Kan du komme unna med å bare spise det ytterste kjøttet? Jeg vil anta at det i det minste er godt stekt? Vi skal ut og spise med svigers i dag, på en restaurant der jeg har fått halvstekt etter P ha bedt om gjennomstekt. Jeg tenker på satse på å spise den delen av kjøttet jeg kan spise og la resten ligge fordi jeg er "mett"
   
 3. EiLitaSpire Glad i forumet Septemberbarna 2019

  Usikker, det er hjortegryte så tenkte kanskje at jeg skulle unngå å ta kjøtt, med mindre hjortegryte er mer safe enn steik? Har på følelsen at jeg blir avslørt idag:dummy:
   
 4. sofia Glad i forumet Septemberbarna 2019 Julikulene 2020

  Jeg tror kjøttet er gjennomstekt i en gryte, for da koker det en stund:) Jeg har fått hjortegeyte mange ganger og har aldri opplevd å få kjøttbiter som ikke er gjennomkokt
   
  • Liker Liker x 2
  • Enig Enig x 2
 5. EiLitaSpire Glad i forumet Septemberbarna 2019

  Då satser jeg på at det går bra :)
   
 6. Tottii Betatt av forumet Sensommerbarna 2019

  • Liker Liker x 1
 7. Tottii Betatt av forumet Sensommerbarna 2019

  For øvrig enig med det som skrives over her at når det serveres som gryte bør være liten fare for at det ikke blir gjennomkokt :)
   
  • Liker Liker x 1
 8. Gutt2015Jente2016Lille2019 Forumet er livet Tilgangsansvarlig It's gonna be May 2019 VIP Junibarna 2019 Desemberskatter 2016 Januar 2017

  I en hjortegryte er kjøttet gjennomkokt, er vanlig å bruke mindre møre deler av hjorten og koke det lenge, noen steker det også litt før koking :)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden