Gulping

En tråd i 'Juli 2017' startet av Firstimemother, 24 Okt 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Firstimemother Forelsket i forumet

  Lille gulper mye. Vi bruker hipp bytta fra nan etter mye gulping men det skjer det samme bare litt mindre enn da vi brukte nan. Noe som opplever det. Hva kan man gjøre?
   
 2. hønemarimor Flørter med forumet

  Jeg har ikke kjempe erfaring med mme, men noen bytter merke frem til de finner en man gulper mindre av, noen kommenterer at hvilken temperatur melken er spiller noen rolle.. Ellers så er det jo de ungene som gulper og gulper. Her spiller det ingen rolle om han får pupp eller mme, gulper like mye av begge deler... Går en del klær og smekker i løpet av en dag:(
   
 3. Elisabethh Gift med forumet Marsipanene 2019 ❤ Aprilbarna19 ❤ Julibaluba 2017

  Min gulper også, og får kun morsmelk. Bruker siklesmekke, så slipper jeg å bytte body hele tida. Det hjelper å rape babyen både midt i måltidet og etterpå. Men husk at babyer har en noe dårlig lukkemuskel som gjør at maten ofte kommer opp igjen. Min har begynt å gulpe mindre nå, før var det konstant nesten. Lukkemuskelen begynner vel å fungere, samtidig så er det mindre overspising for tida (ved overspising kommer også mye opp igjen).
  Lykke til i hvert fall, og husk at det går over etter som babyen blir eldre. Men du kan høre med helsesøster dersom problemet er veldig stort.
   
 4. Håper på nr 4 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Novemberlykke 2018 VIP Julibaluba 2017

  Har også en gulpebaby. Mye gulp enda ,men er blitt bedre. Blir likere jo eldre de blir:)
   
 5. Lykketreff Gift med forumet

  Kan det være reflux? Ellers har jeg hørt at de som bruker spaltet mme fra apoteket eller helt melkefri på resept opplever at gullungen blir bedre :) er det så ille at babyen ikke legger på seg?
   
 6. Lykketreff Gift med forumet

  Hahaha, autokorrekt skrev «gullungen» over, men det passer jo ganske godt det også :)
   
 7. Augustjente86 Forumet er livet Sensommerlykke 2017 Julibaluba 2017 Julikulene 2020

  Lille gulper også mye, hun har mye magevondt og gulper mye når hun et stressa. Jeg prøver å ikke legge henne flatt etter mat, da gulper hun mer!
   
 8. Wish43 Forelsket i forumet

  Lille her gulper også enormt mye. Jeg kjenner jeg blir så lei! Håper det vil roe seg når vi kan begynne med litt mer fast føde!
   
 9. Miffy2017 Betatt av forumet JuniJubel2021

  Prøv å holde babyen i oppreist bærestilling i ca 15-20 min etter mat + rape babyen før den legges ned. Hjalp hos oss
   
 10. Firstimemother Forelsket i forumet

  Det gjør vi. Og han raper alltid men hjelper lite. Men det ble plutselig mindre nå :)
   
  • Liker Liker x 1
 11. Firstimemother Forelsket i forumet

  Det forstår jeg. Har nesten spurte alle leger jeg kom over bare for å second opinion liksom men fikk samme svar så det er helt vanlig. Bare vent det blir bedre min har gulpa plutselig mindre denne uke ser ut som de vokser ut av det. Hørte noen slutter med gulping etter de har begynt med fastføde
   

Del denne siden