Gravid igjen

En tråd i 'Mai 2018' startet av Ballettien, 24 Mai 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Ballettien Glad i forumet Mailykke 2018

  ja, da var jeg visst gravid igjen. Kom plutselig på at det var lenge siden jeg hadde hatt mensen, kunne virkelig ikke huske sist. Så da var det bare til å ta en test, og jaggu var den ikke positiv :)

  Første reaksjon, litt småpanikk, men begynner å kjennes bedre nå. Hadde jo tenkt å vente ihvertfall til neste år. Lillegutt vil bli 20 måneder når han blir storebror. Litt redd for at det blir veldig tett, samtidig kan det vel være positivt? :Heartred

  Litt usikker på termin da jeg ikke husker sist mens, men testen viste 2-3 uker siden befruktning, så det blir i slutten av januar en gang.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 9
 2. Sissie Glad i forumet Marsboere 2020 Mailykke 2018 Assistert-jentene

  Så koselig! Gratulerer så masse! Bli fint mellomrom mellom de to det. Vi ville gjerne ha to tette, men siden det ikke er så lett for oss så får vi se når det skjer. Kjekt for de små å være tette, blir nok gode venner :)
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. MarianneGj Glad i forumet Mailykke 2018

  Så fantastisk, gratulerer Har 1år og 9mnd mellom jentene mine, er veldig fint
   
 4. TalieS Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Gratulerer så mye :Heartred Får i underkant av 13 mnd mellom mine (termin på mandag) :p
   
 5. KaliMa Forelsket i forumet Mailykke 2018

  Gratulerer! Tror det er mye positivt med to tette. Klart det blir hektisk en stund, men så får man antagelig noen år hvor de igjen krever mindre fordi de kan leke sammen.

  Jeg har nesten fem år mellom mine. Det fungerer også bra, og fordelen er jo at eldste klarer mye selv. Hun har heldigvis mye glede i lillebror tross i den store aldersforskjellen, men merker jo at hun kjeder seg fort og savner noen å leke med. Tror det kan være veldig fint med to som er litt nærme i alder og ville nok anbefalt det om man har overskudd til å "kjøre på" :happy: Lykke til, dette blir nok bra! :love7
   
 6. justme88 Gift med forumet Juli13-jentene

  Gratulerer:D
   
 7. Snorkfrøkna_90 Elsker forumet Mailykke 2018 Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Gratulerer så mye:Heartred Det blir helt sikker fint med to tette:) Har selv også begynt å tenke tanken på en til snart, da vi ikke vil ha for stort mellomrom mellom dem:)
   
 8. Peanut2018 Gift med forumet Septemberbarna 2019

  Gratulerer så mye ❤ Her blir det ca 15-16 måneder i mellom og vi gleder oss veldig :happy: Tror de kommer til å ha mye glede av hverandre med tiden.
   
 9. Ballettien Glad i forumet Mailykke 2018

  Da ble det en Xu på meg dessverre...

  Stod på badet forrige onsdag morgen og fikk plutselig så vondt nederst i magen. Konstant smerte. Gikk å la meg litt i sengen igjen, men da jeg skulle stå opp igjen holdt jeg på å besvime. Reiste på legevakten og ble undersøkt, men de ville egentlig bare sende meg hjem igjen på tross av at det kunne være mulighet for svangerskap utenfor livmoren. Flere nesten besvimelser der før jeg stod på mitt og fikk komme til hos kvinneklinikken til ultralyd. Der så de det som mest sannsynlig var xu, og ble operert samme kveld. Da jeg våknet igjen kom operasjonslegen og sa at det var godt jeg kom når jeg gjorde, for egglederen hadde sprukket og jeg hadde nesten en liter blod i buken.

  Så her sitter jeg litt over en uke senere, uten den ene egglederen, og i lettere sjokk over hva som har skjedd. Med en liten gutt på ett år tør jeg ikke tenke på hva som kunne skjedd hvis jeg hadde reist hjem og «sett det an» som legen hos legevakten sa...
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 10. Peanut2018 Gift med forumet Septemberbarna 2019

  Oi, for en skremmende opplevelse du har gått igjennom. Og så uendelig godt at du stod på ditt. De burde jo aldri gitt deg valget om å dra hjem igjen.

  Kjempetrist at du opplevde en xu ❤ Og kjempetrist at de ikke tok deg på alvor, samtidig så heldig at det ble operert samme kvelden. Vil ikke tenke på en gang hva som kunne vært utfallet om du hadde snudd i døra.. ❤

  Sender deg mange gode tanker og klemmer. Håper det går fint med deg. ❤
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 11. Snorkfrøkna_90 Elsker forumet Mailykke 2018 Himmelbarn ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Så trist å høre:Heartred Høres veldig skremmende ut - flaks at det gikk bra. Håper det går bedre med deg nå.
   

Del denne siden