Gravid igjen etter MA ???

En tråd i 'November 2020' startet av BølleNurket, 23 Feb 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. CasaMilla Flørter med forumet

  Jeg skulle hatt mensen på fredag, så tok en test igår, og den viste så svakt. Har prøvd å bli gravid i et år, og ble gravid i november men oppdaget en MA rett før jul. Så tok det 5 uker før jeg fikk mensen, og tok eggløsningstester så nå tror jeg jammen jeg er blitt gravid igjen! Er det mulig!! Jeg tok en ny test på morgenurin i dag og den er fortsatt veeeldig svak. Når jeg ble gravid i november var den mye tydeligere tidlig, men så gikk ikke det veien heller da. Var sykt dårlig form allerede en uke før jeg testet positivt. Jeg har to barn fra før og alle gangene jeg har blitt gravid så har jeg delt nyheten med en gang, men siden jeg hadde en MA i desember så kommer jeg ikke til å si noe før i uke 12 denne gang. Men er glad og kjenner på lykkerus, og gleder meg til å gå gravid. Jeg fyller 40 på onsdag så igår hadde jeg 40 årslag og jeg holdt på å røpe meg flere ganger, men klarte å holde det for meg selv. Samboeren vet det selvfølgelig, han sier at han ikke tror jeg er gravid. Men det er 2 streker:/ Hva syns dere? IMG_0843.jpg IMG_0843.jpg
   

  Vedlagte filer:

  • Hjertelig Hjertelig x 3
 2. lillespøn Elsker forumet

  Det er jo en tydelig strek der! Når hadde du eggløsning?
   
 3. CasaMilla Flørter med forumet

  7 og 8 hadde jeg positiv på eggløsning testen
   
 4. Stjernedama Glad i forumet Novemberlykke 2020

  Absolutt to streker der! Gratulerer så mye ❤️:wav

  mine streker er ikke sterkere enn dine xsmile5
   
 5. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Novemberbarna 19 Assistert-jentene

  Sniker litt. De testene er er absolutt positiv, de er ofte kjempedårlig i fargestoffet og viser mye tullete svakesvakesvake streker når det ikke er noe, den der er absolutt positiv da den er veldig sterk til å være den typen test.
   
 6. CasaMilla Flørter med forumet

   
 7. CasaMilla Flørter med forumet

  Er så spennende dette her at jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre! Hva tenker du og føler nå?
   
 8. Stjernedama Glad i forumet Novemberlykke 2020


  Jeg kjenner jeg er nervøs for at de ikke skal bli sterkere, da jeg synes økningen går litt sakte. Tok en digital for ett par dager siden med resultat 1-2. Tok en ny en i dag, og hadde virkelig håpet på 2-3 for da ville det vært en klar økning.. men var 1-2 i dag og gitt.

  Lest litt (for mye) inn her og har blitt redd for kjemisk.. vet ikke om en kjemisk graviditet vil slå ut på digital, men føler ikke jeg får til å slå meg til ro før jeg ser en klar økning.

  Har du tatt digital?
   
 9. CasaMilla Flørter med forumet

  Seriø
  Jeg forstår deg veldig godt, men jeg vet ikke hva kjemisk graviditet er? At kroppen lurer liksom? Nei jeg har ikke tatt digital test kun strimmel. Det er veldig kjipt disse første ukene. Jeg krysser fingrer og tær for oss begge. La spiren vokse seg frisk og sunn❤️
   
 10. Stjernedama Glad i forumet Novemberlykke 2020

  slik jeg har forstått det så handler det om at egget har blitt befruktet, men ikke festet seg. Ettersom egget har blitt befruktet blir det utslag på testen, men det vil man ikke få etter en stund. Nå har jo jeg fått utslag flere dager på rad, så egentlig bør jeg vel tenke at alt er greit ;)

  Ja, håper vi står der med beibis i november ❤️❤️
   
 11. Augustspire Elsker forumet ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Sniker, jeg ville ventet minst 1 uke mellom digitale tester, da er man sikker på å se økning :)
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 12. CasaMilla Flørter med forumet

  Åååå denne graviditeten er så etterlengtet, så håper så mye at den utvikler seg i riktig retning Blir uansett spennende å følge hverandre
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 13. Tigerbaby Forumet er livet Tilgangsansvarlig Himmelbarn Oktoberlykke 2019 Novemberbarna 19 Assistert-jentene

  En kjemisk graviditet er en graviditet. Man mister før 5+0, det kalles kjemisk fordi den eneste måten å påvise er gjennom kjemi (blod eller urin) etter ca 5+0 skal man kunne se en liten prikk på ultralyd der fosteranlegget er :)
   
 14. Stjernedama Glad i forumet Novemberlykke 2020

  aha! Takk for svar :)
   

Del denne siden