Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notat: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

:
Vis vedlegget 163955
Fiskenuggets til middag:
400 g torsk
Havremel
pepper (og salt til eldre barn)
2 egg
1 ss havremelk/kokosmelk (eller vanlig melk for barn over 10 mnd)
strøkavring
1. Del fisken i passende biter.
2. Sett fram tre skåler med mel og krydder i en, egg og melk pisket i den andre og strøkavring i den tredje
3. Rull fiskebitene først i melblandingen, deretter i eggene og til slutt i strøkavringen. Vær gjerne generøs med mengden for beste resultat.
4. Stek på middels varme i usaltet smør ca. 5 min på hver side. Du kan med fordel dryppe litt sitronsaft over fisken.
Server med smørdampede grønnsaker og pasta.
Hjemmelagd fiskegrateng til middag!
Vis vedlegget 163607:
300 g torsk
1 porsjon kokt fullkornsmakaroni
3 dl havremelk
2 eggeplommer
2 eggehviter
50 g usaltet meierismør
50 g hvetemel
1/3 finhakket purre
Malt muskat
Pepper
Hvitløk
Sitronsaft
Usøtet strøkavring
Gjør slik:
Sett både torsk og makaroni på kok. Ovnen på 180 grader.
Lag en tykk hvit saus av smør, mel og melk (kok opp på svak varme og rør hele tiden). Avkjøl! Ha eggeplommene i sausen sammen med purre, makaroni og torsk. Smak til med godt med krydder og sitronsaus! Stivpisk eggehvitene og vend forsiktig inn. Ha blandingen i en smurt ildfast form og strø over strøkavring! Stek på midterste rille i ca. 30 min.
Server med kokte grønnsaker![]()