Formen

En tråd i 'Februar 2020' startet av Eliz92, 16 Des 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Ja det er ikke alltid så lett å trappe ned. Første gang ble jeg skikkelig utbrent, var igrunn ingen som tok hensyn til at jeg var gravid, og jeg hadde samme arbeidsoppgaver..
  Med nr 2 så ble ganske sliten også, spesielt mot slutten. Kroppen verket og jeg jobbet vell siste mnd 50 % fukt til det.
  Nr 3 nå. Vært 50% sykemeldt siden uke 24. Brøt fullstendig sammen hos legen. Og har slitt lenge med å ha en følelse av å skulke jobb, selv om jeg kjenner at det hjelper godt. Men det er kjempe hardt å måtte be om sykemelding..
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 2. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Godt å høre at du har lært litt fra første gang og hører mere på kroppen!
  Jeg sitter liksom og klager til jordmor og håper at hun skal foreslå at jeg kan trappe ned, men jeg får vel bare manne meg opp på nyåret og BE om sykemelding :inpain:
   
 3. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Kan jordmor gi sykemelding? Dette svangerskapet har jeg ikke vært en gang til jordmor. Vi hadde første ordinære hos lege med blodprøver-ultralyd, uke 24 glukosebelastning hos legen, uke 27 blodprøve å måle jern. Skal ikke tilbake til legen før i januar. Men da har jeg bare en mnd igjen i jobb.
  Men selv om jeg egentlig lærte av både svangerskap 1 og 2 så er det kjempe vanskelig å fremdeles si ifra og sykemelde seg. Første gang jeg tenkte at jrg skulle hatt sykemelding var faktisk i uke 8-9. Slitt både fysisk og psykisk siden det. Kvalme, bekken, rygg, utmattet, ingen energi. Ikke fungert verken hjemme eller på jobb. Ekstra tungt med barn etter jobb. I tillegg har vi hatt mye på hjemmebane med hus og sameie, skader som ikke dekkes av forsikringer og krangling med naboer. Jah..
   
 4. LightningII Glad i forumet Februarbarna 2020

  Huff, det hørtes ut som skikkelig kjipe omstendigheter rundt et svangerskap! Krangling med naboer og forsikringsselskap blir ikke akkurat enklere av å være hormonell. Du har min fulle sympati der!
  Vi holder på å pusse opp huset selv, og mannen tar ut noe gradert permisjon fra forrige for å få mere tid til både barn og oppussing. Så han har heldigvis plukka opp veldig mye slakk dette svangerskapet. Men jeg har jo konstant dårlig samvittighet, for jeg kjenner at jeg ikke gjør en kjempegod jobb på jobben, så jeg sliter meg helt ut med å ikke strekke til der også ender jeg opp med å ligge i fosterstilling på sofaen og ikke strekke til hjemme heller. Jordmor kan ikke sykemelde nei, men jeg venter liksom på hennes «ok» om å gå til legen :hilarious:
   
 5. Eliz92 Forumet er livet Marsboere 2020 Marsmellows-15 Februarhjertene2017 Januar 2017 Februarlykke 2015 Februarbarna 2020

  Ja det har vært mye greier.mog alle problemene med huset har kostet ganske mye.. og det kommer fra byggefeil.. og det dekker ikke forsikring. Vi måtte flytte ut i 3 mnd pga skadene hos oss. Flyttet tilbake for 1,5 uke siden. Bor veldig minimalistisk nå. Planen er å selge etter nyttår. Så det blir jo spennende. Håper vi får et greit nytt lån og hus snart. Vi aner ikke hvor vi er når babyen kommer. Så skulle vi hatt oss en bil også.. tror du ikke ungene klarte å ripe opp det helt nye gulvet på bare en uke? Huff.
  Så godt at dere begynner å få alt på plass :) du bør ikke ha noe dårlig samvittighet. Din kropp trenger ekstra hvile nå.
  Synes du skulle tatt deg en tur til legen jeg :) hvis du jobber litt mindre, så har du kanskje litt mer energi når du kommer hjem :)
   

Del denne siden