For mye TV tid...

En tråd i 'Januar 2020' startet av Zephyra, 18 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Når man er sykemeldt og sitter litt for mye foran TV, og blir sjokkert og samtidig underholdt over hva som finnes :eek:

  Først og fremst så jeg kongsvikfamiliene, og holder på å dø av karakteren som er tobarnsmor med den slappeste opprdagerformen ever, for ikke å snakke om spedbarnsomsorgen den tenåringsmoren tilbyr babyen sin :hilarious: Det er godt man har noe å sammenligne seg med :rolleyes:

  Det neste jeg så var ex on the beach..:wideyed:
  Det kom inn en ny person og de andre presenterte seg, og jeg hørte noen si de var 27 år :eek: Djizez liksom, hvordan kan mennesker frivillig gå med på noe sånt selv etter frontallappen er ferdig utviklet :wideyed: snakk om guiltypleasure, jeg har aldri hatt sans for drama, men jeg holder på å le meg ihjel av disse menneskene. Når har de tenkt å bli voksne, jeg syns jeg husker slik drama fra ungdomsskolen og videregående..

  Noen andre som ser noen av disse, eventuelt bare har en mening om modenhetsnivået til de på stranda??:hilarious::rolleyes:
   
  • Morsom Morsom x 4
 2. Ønskeskattnr2 Glad i forumet Novemberlykke 2016 Januarlykke 2020

  Haha, jeg har også gått på en smell mens jeg går her hjemme ved å se på disse fantastiske modne menneskene:yuck: Og det verste er at tidligere i sesongen var det med ei på 39 år!!!!! Det er helt vilt!!:woot:
   
 3. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Oh lord, det går ikke an! Sykt..
  Hva ville du gjort hvis du møtte på en helsesykepleier eller ansatt i bhg som hadde deltatt på det programmet?
   
 4. Hønemor87 Gift med forumet Januarlykke 2020

  Slike serier hadde gått meg hus forbi helt til jeg ble sykmeldt. Og nå har jeg sett mye tv basert på skader eller utviklingsforstyrrelser på frontallappen :banghead::dead::D
  Favoritten om dagen er 90 days to wed og første date. Alt folk får seg til å si og gjøre for å være på tv er helt latterlig.
   
 5. Zephyra Forumet er livet VIP Sommerfuglene 2017 Januarlykke 2020

  Åh jeg klaaaarer ikke første date, så ti minutt av det i går mens jeg ventet på 71*nord. Jeg får vondt av at det er så kleint, jeg måtte sitte her inne på mobilen mens jeg ventet :hilarious:
  Men de siste dagene så har jeg faktisk sett en del på de som finner seg brudekjoler i en sånn fancy salong og kjenner litt på håpet om vi en gang skal gifte oss så jeg kan få være så fin en gang :hilarious:

  Helt utrolig hvor mye rart som går på TV altså :rolleyes:
   
  • Enig Enig x 1
 6. Hønemor87 Gift med forumet Januarlykke 2020

  Ja det er faktisk helt utrolig :nailbiting:
   

Del denne siden