Flere studenter her?

En tråd i 'August 2014' startet av ahsn, 5 Jan 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. sofiebrvik Gift med forumet Augustmødrene 2014 Julibarna2014

  Håper det ordnet seg :) det vil det jo gjøre uansett på et vis ;) alt ordner seg for snille piker
   
 2. Ønskedrømmer Forelsket i forumet Augustmødrene 2014

  Jeg er også student, men skal nesten alle ta permisjon fra studiene? Jeg håper på å gå videre :-S
   
 3. Mysecondbaby Forelsket i forumet Augustmødrene 2014

  Jeg vil helst kose meg med den lille og være hjemme i permisjonstiden ..
   
 4. sofiebrvik Gift med forumet Augustmødrene 2014 Julibarna2014

  Jeg har ikke sjans til å studere med en liten baby. 4 dager i uken meg 3-6 timer hver dag går jo ikke. Alt er obligatorisk, så 20% fravær er maks. Kan ikke ha med en baby. Har aldri sett noen ta med seg på forelesningene våre. Det må jo være stress? Tenk om babyen gråter mye, feks?

  Nei, jeg trur jeg trenger fred og ro. Er jo tross alt første gang for meg, så alt er nytt :)
   
 5. Tulipen Elsker forumet Augustmødrene 2014 Julikulene 2020

  Du har rett til barnebidrag uansett hvem det er fra. (Om det er far eller NAV) og du skal ha penger om du studerer fra Lånekassen. Du har også krav på alene-forsørger bidrag siden du er alene.

  Jeg hadde opprinnelig tenkt å ta permisjon, men kjæresten og jeg har funnet ut at det er bedre at vi øker pappapermen sånn at jeg kan fullføre siste året på Master. Han jobber 100% og vil derfor få foreldrepenger, noe jeg ikke har krav på. De første 6 ukene vil jeg jo selvfølgelig være hjemme, men etter det blir det nok endel studietimer på meg per dag. Har jo ingen forelesninger, så kan i prinsippet studere hjemmefra eller på en kafé rundt hjørnet mens mann og barn er hjemme. Så lenge jeg får ca. 6-7 timer daglig til forskningsarbeid er jeg good to go. :)
   
 6. Ønskedrømmer Forelsket i forumet Augustmødrene 2014

  Ganske lik situasjon som her da :) han jobber 100%, jeg tenker at jeg ivertfall får gi det et forsøk å heller gi meg om jeg merker at det ikke går :) har jo så lyst til å bli ferdi :)
   
 7. Ønskedrømmer Forelsket i forumet Augustmødrene 2014

  Ser at det blir vanskeligere om man er alene eller at begge er studenter ja :) godt de har tilbud slik at man kan ta permisjon. Kjenner det er vanskelig å planlegge når man ikke har peiling på hva det egentlig innebærer å få barn. Mange usikre faktorer :)
   
 8. Tulipen Elsker forumet Augustmødrene 2014 Julikulene 2020

  Ja, spesielt siden det for meg er siste året! Hadde vært veldig deilig å get it done. Men de 14 ukene mine... Lurer fælt på dette. Skulle gjerne gitt ham 8 av dem. Går det an??!
   
 9. Ønskedrømmer Forelsket i forumet Augustmødrene 2014

  Hmmm, er ivertfall sånn at de 6 første ukene er forbeholdt mor og de kan ikke han ta uansett, som student trenger man vel eeeegentlig ikke ta mer en det?
   
 10. Tulipen Elsker forumet Augustmødrene 2014 Julikulene 2020

  Nei, jeg trenger jo ikke ta permisjon i det hele tatt fra skolen. Det er jo fra jobben (10%) isåfall. Master kan jeg jo lese til selv om jeg går hjemme med baby. Kan jo forsåvidt gå i perm fra jobben i 14. uker, så lenge jeg kan begynne å arbeide fullt med masteren fra 1. oktober. Så tar jeg de resterende ukene ut i juni-juli, etter levert oppgave. Da får han 28 uker helt for seg selv mens jeg studelerer.
   
 11. Ønskedrømmer Forelsket i forumet Augustmødrene 2014

  Det hørtes ut som en god plan :)
  Kan vel være lurt å ta ut 14 uker hvis du skal jobbe med master i tillegg :)
   
 12. Tulipen Elsker forumet Augustmødrene 2014 Julikulene 2020

  Ja, men da blir det mest mot slutten av permisjonsåret isåfall, for da rekker jeg å skrive litt i fred. Da kan jeg være på kontoret på dagtid mens mannen er hjemme og så bytter vi litt roller på kveldstid så han kan møte kompiser o.l. De fleste av mine venner er jo studenter de også, så jeg møter jo folk og er sosial på dagen uansett om jeg skriver eller ikke.
   

Del denne siden