Flere enn meg som «raper» sånn ca hele tiden?!

En tråd i 'September 2020' startet av Tufso86, 27 Mar 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Tufso86 Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Helt seriøst, jeg føler meg som en gammel mann som går med konstant sure oppstøt!! Drikker ingenting med kullsyre, bare vann som tørstedrikk og likevel går jeg å raper hele tiden :wideyed: Jeg sleit veldig med halsbrann i siste del av begge de andre svangerskapene, men kan ikke huske at jeg holdt på sånn som dette:wtf:
  Er det noe som hjelper? :shifty: Er jeg alene? :arghh:
   
 2. V90 Glad i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Jeg slet veldig i forrige svangerskap på slutten jeg og, og syntes det begynte veldig tidlig denne gangen. Men av en eller annen grunn ga det seg plutselig for noen dager siden:) jeg knasket titralac nesten daglig og det hjalp litt. Men ingenting hjalp på slutten av forrige svangerskap:bored:
   
 3. Tufso86 Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Jeg får bare rape videre:hilarious: akkurat mot halsbrann har jeg hatt god effekt av novaluzid. Men vet ikke om det hjelper på lufta som vil opp? :facepalm:
   
 4. Rybia Elsker forumet Marsipanene 2019

  Sniker

  Jeg rapet hele svangerskapet! Følte meg helt alene med problemet da, men du er ikke alene altså :) Ikke lett å føle seg fresh når man raper hele tiden!
   
  • Liker Liker x 1
 5. Tufso86 Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Nei, det er helt sikkert, stakkars mannen:hilarious: Han ler av meg da, heldigvis:p
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. hani94 Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Raper hele tiden jeg også... og går rundt og smågulper når jeg raper :grumpy: utrolig ekkelt at det smaker oppkast i munnen hver gang man raper
   
 7. Magespiren Forelsket i forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Jeg har mange «hikk», faktisk hikk og småraper/gulper ofte :grumpy: Sleit med sure oppstøt tidlig i graviditeten og fikk anbefalt Gaviscon flytende hos jordmor.
   
 8. Nordlys2018 Gift med forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️

  Jeg har fått det mer og mer den siste uka. Sliiiiitsomt :p Må man ta medisiner for det, eller kan jeg kjempe meg gjennom det uten? Vil helst ikke ta noe... Selv om det er usjarmerende med "hikst, rap, innoverrap, utoverrap, burp burp" *hente opp fra nederst i magen en boble jeg kjente siden lenge* osv osv :p
   
  • Morsom Morsom x 1
 9. Tufso86 Elsker forumet ❤️ Septemberlykke 2020 ❤️ ❤️ Augustlykke 2020 ❤️

  Ja, akkurat sånn er det :wtf: god beskrivelse!!

  Nei, man må ikke ta noe for det. Og jeg gjør ikke det enda. Men når halsbrannen kommer for fullt overlever jeg ikke uten en novaluzid innabords ved leggetid. Snakker av erfaring :hilarious: Det har vært helt grusomt på slutten de andre to gangene:sick009
   
 10. kit14 Andre møte med forumet

  Jeg slet veldig i begynnelsen med rapingen. Spesielt etter måltider. Er nå i 2. trimester og fet har gitt seg heldigvis. Håper det ikke kommer tilbake. Det var helt forferdelig! Burp burp burp!
   
  • Liker Liker x 1
  • Enig Enig x 1
 11. kit14 Andre møte med forumet

  Omg! Du kunne ikke beskrevet det bedre! akkurat sånn var det!
   
  • Enig Enig x 1

Del denne siden