Fødebagen pakket?

En tråd i 'August 2014' startet av Kisskine, 1 Jul 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Løvemor2014 Elsker forumet Marsboerne2017 Augustmødrene 2014

  Er det over hele Norge denne ordningen? Litt avhengig av hvordan ting går kan det være aktuelt for meg.. Bor tross alt 5 min unna sykehuset om noe skulle skje og trives vesentlig bedre hjemme.
   
 2. glafoss Betatt av forumet Augustmødrene 2014

  Er ikke enig i den 6 timers ordningen i d hele tatt da jeg er avhengig av ambulansebåt, helikopter eller ta 2 ferger for å komme til nærmeste sykehus om det skulle skje noe med den lille.. men de har vell ikke gått inn for det over hele landet enda som jeg forstår?? Skal heldigvis til jordmor på mandag så får spørre henne da:) har dere med mange klesskift til dere selv??

  Sent from my GT-I9505 using BV Forum mobile app
   
 3. R.T. Forelsket i forumet


  Nei, tror det skal bli i hele Norge, men ikke enda... Jordmoren min snakker om det på hver kontroll så du hadde sikkert hørt om det om det gjelder din kommune :)
   
 4. R.T. Forelsket i forumet

 5. Zara85 Gift med forumet Augustmødrene 2014 Julibarna2014

  Forhåpentligvis er det noe folk kan velge selv.. Syns ikke noe om å bli stresset hjem fra sykehuset før jeg er klar for det..


  Sent from my iPhone using Tapatalk
   
 6. Løvemor2014 Elsker forumet Marsboerne2017 Augustmødrene 2014

  Ting burde selvfølgelig være et tilbud og ikke en plikt. Og avhengig av bosted osv. Er som du sier ikke alle steder det bør gjennomføres da det blir for lang potensiell reisevei om noe skulle skje.
   
 7. sommerfuglimagen Glad i forumet

  Jeg synes det er litt deilig med de barselsdagene på sykehuset jeg. Med 3 barn hjemme så blir det ikke mye avslapping og alenetid med babyen, så jeg benytter meg gladelig av 3 døgn der jeg får fokusert utelukkende på babyen og meg selv. Så får pappaen og søsknene kose seg hjemme i mens.
  Vi har en drøy times kjøring til sykehuset også, så jeg kan ikke tenke meg å dra hjem før det har gått 3 døgn.
   
  • Liker Liker x 3
 8. litenbaby!?? Glad i forumet Augustmødrene 2014

  Feriebagen er pakket, satser på at jeg ikke trenger noen fødebag enda :) Tar med helsekortet da, ikke at jeg tror det er avgjørende å ha med hvis noe skulle skje, men.. ;) 33+ uker nå, 34+ når vi kommer hjem fra tur :)


  Sent from my iPhone using BV Forum
   
 9. R.T. Forelsket i forumet

  Det kommer jo litt an på om man får eget rom og sånn... Det fikk jeg ikke sist... Også sov jeg hver gang maten stod fremme, den var borte når jeg våknet, så jeg var alltid sulten... Derfor vil jeg heller hjem, så jeg kan styre selv. Hvis alt går bra selvfølgelig :)
   
 10. sommerfuglimagen Glad i forumet

  Jeg delte ogå rom sist. Vi lå 2 stk inne på et 1mannsrom... Men jeg var heldig med samboeren, vi gikk veldig godt overens og var flergangsfødende sykepleiere begge to. Var vel heldig tross alt.
  Men klart, det er vesentlig at man føler at man har utbytte av de dagene på barsel, ellers kan man like gjerne reise hjem.
   
 11. Bæremamma Gift med forumet Junilykke 2022

  Driver så smått og pakker litt, har ca 50 min til sykehuset, og både min mor og mormor har kun hatt raske og fortidlige fødsler, så vi håper på det samme :) typen vil att jeg skal ha baggen klar, så han slipper og få kjeft for alt han har glemt ^^
   
 12. jeanettm Elsker forumet!! Augustmødrene 2014

  Jeg har skrevet liste over alt vi skal ha med! Haha, lengre har ikke jeg kommet. Av en eller annen grunn er det ingen som tror jeg går til termin, så burde kanskje tenke på det etterhvert :) heller tre uker for mye i gangen, enn å ikke rekke det :p er 34+3 idag!


  venter prins i august <3
   
 13. glafoss Betatt av forumet Augustmødrene 2014

  6 timer?? Er du på styr?? Nå nei du frøken, 2 døgn er det i kr.sund :) sa jordmora mi i dag:) trenger vell ikke så mye i bagen da:)

  Sent from my GT-I9505 using BV Forum mobile app
   
 14. R.T. Forelsket i forumet

  Må jo pakke som om jeg må bli der i to døgn... Vet jo aldri hva som skjer ;)
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden