Et lite dilemma

En tråd i 'November 2020' startet av Nettinitti, 20 Nov 2020.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Nettinitti Elsker forumet Oktoberfruene 2018 Novemberlykke 2020

  Har jordmorkontroll klokken 11 i dag, så trenger raske svar. Termin i morgen og jm tilbyr stripping i dag. Sist ble jeg satt i gang på overtid, og jeg har såå lyst til at fødsel skal starte selv nå, så vil bli strippet om det går (fikk ikke til sist). MEN storesøster på 2 er syk. Feber og oppkast. Vært hjemme siden onsdag. Vil jo ikke plassere henne hos barnevakt når hun er syk, og hun trenger oss jo nå. Fødsel gikk svært fort sist, og pappaen får bare vere med på aktiv del + 2t besøkstid. Så han blir jo uansett mye hjemme og tar seg av henne.
  Aner ikke hva jeg skal gjøre.. Det kan jo ta dager før det skjer noe likevel, og ingen garanti for at noe som helst skjer. Vil bare unngå fødsel i dag og gjerne i morgen..
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 2. Høstdrøm Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Kan du ikke avtale å dra innom jm for stripping på mandag? :) så slipper du å stresse med det! Veldig vanskelig for man ønsker jo å få ut baby, men samtidig passe på søsken.
   
  • Enig Enig x 1
 3. Nettinitti Elsker forumet Oktoberfruene 2018 Novemberlykke 2020

  Det hadde vært ideelt, men det er nok lite sannsynlig at det går da hun er eneste jordmor på helsestasjonen og derfor er veldig fullbooket:sorry: Men kan jo selvsagt høre!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. Høstdrøm Forelsket i forumet Novemberlykke 2020

  Hun trenger jo ikke sette av en hel time, bare 5 min så er det gjort :) håper det går!
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden