Ender nok opp her igjen snart..

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Skach, 12 Jul 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Skach Glad i forumet Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Første mensdag i siste mens var 1. Mai, fikk positiv test 1. Juni. Har jo ultralyd maskin på jobb, så fant hjertet flere ganger de forrige ukene, men denne uka finner jeg ikke hjertet i det hele tatt. Skulle egentlig på svangerskapskontroll hos legen idag, men når jeg fortalte om funnene mine, så sendte han hastehenvisning til sykehuset istedet. Så da er det vel bare å smøre seg med tålmodighet og vente på at de tar kontakt. Jeg er ikke veldig optimistisk og det var ikke legen heller dessverre... Sånn er vel livet noen ganger :(

  Til dere som har vært igjennom det, er den cytotec'en veldig ubehagelig?
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 2. Jeg håper virkelig at du bare ikke greide å finne hjertet, og at det fortsatt banker. Om ikke, så er du jo velkommen tilbake hit også. Og vi har forumet "Vi som har mistet før uke 12" hvor det er mye støtte å få :Heartred:Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 3. Arielle_ Forumet er livet VIP ❤ Aprilbarna19 ❤

  Uff :( så leit. Håper på en lykkelig beskjed her.

  Ang cytotec så var det veldig vondt for meg. Noen har ikke vondt i det hele tatt... er veldig indeviduelt.... håper du slipper
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 4. SilJ88 Glad i forumet Himmelbarn Vi som prøver :)

  Håper du får positive nyheter på sykehuset.:)

  Gikk gjennom medisinsk abort for en uke siden på sykehuset, det er ubehagelig med mye kramper. Avhenger jo litt av hvor langt man har kommet mtp hvor mye som skal ut også da. Tok ca seks timer fra første dose til alt var ute. Angrer ikke på at jeg tok medisinsk, skånsomt for kroppen. Tungt å gjennomgå, men det er det uansett når man mister :sorry:
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 5. Veivalsa Forumet er livet Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Så trist, Skach ❤️ håper først du bare ikke har funnet hjertet og at alt er i orden fortsatt, men skjønner du ikke er så optimistisk.
  Jeg hadde en MA i mitt første svangerskap, men begynte etter noen uker å blø av meg selv så da aborterte jeg uten cytotec. Men har blitt satt igang med cytotec senere (men det var en fødsel).
  Synes smertene har vært som rier i begge tilfellene, men du kan be om sterke smertestillende og ellers jobbe seg gjennom det som når man føder. Men smerteopplevelsen er ulik for hver enkelt såklart, men tror ikke at selve cytotecen gjør det mer smertefullt enn om det starter av seg selv, for det er likevel sammentrekninger i livmoren, og det er vondt.

  Lykke til og stor klem ❤️
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 6. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Desemberlykke2017 Julegavene 2019 Assistert-jentene

  Håper det er en fin løsning på det. At de finner hjertet alikevel.. hvor langt på vei er du ?

  Jeg har fått cytotek 2 ganger og det et helt holdbart.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 7. Skach Glad i forumet Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Det forumet hadde jeg helt glemt! Takk for tips :Heartred
   
 8. Skach Glad i forumet Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  10 uker på vei, og ikke funnet hjertet hele denne uken. Jeg har ett bittelite håp på at det er fordi vår maskin er stilt inn på smådyr, så kanskje brystkassen er for kompakt for vår probe nå, men det er egentlig bare idioti :hilarious:

  Jeg kjenner det går litt opp og ned, men jeg har hengt meg skikkelig opp i at jeg gruer meg veldig til cytotec'en, så kanskje det er min måte å holde fokuset unna resten. Samboer drar selvfølgelig på jobb på mandag og skal være borte i 2 uker, så det passer jo perfekt...

  Takk for at dere deler omtanke og erfaringer :Heartred
   
  • Hjertelig Hjertelig x 2
 9. SilJ88 Glad i forumet Himmelbarn Vi som prøver :)

  Ved 10 uker skal behandlingen uansett foregå på sykehus. Da vil du hele tiden være under oppsyn av sykepleier, det synes jeg var veldig betryggende :) Håper selvfølgelig du slipper, men synes det hele føltes "rensende" på en måte ;) Jeg var 10+6 når det ble oppdaget
   
 10. Veivalsa Forumet er livet Himmelbarn Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Be om å få utføre kuren på sykehus. Det erogså en fordel at du har vært gjennom fødsel og rier, så du har kjent det på kroppen før og kan puste deg gjennom smertene. Jeg var 13+noe og aborterte hjemme (foster var mindre i str), det anbefaler jeg ikke, men samtidig gikk det komplikasjonsfritt og jeg var ikke alene. Cytotec skal du ikke grue deg for, den hjelper å sette igang prosessen men smertene blir ikke noe verre av de tablettene. Dog hadde jeg samme frykt selv da jeg skulle få Cytotec, men igjen, smertene er de samme og du kan få andre smertestillende enn ved feks en levende fødsel.
   
 11. Arielle_ Forumet er livet VIP ❤ Aprilbarna19 ❤

  Jeg fikk gjøre det hjemme:)
   
 12. Nordlys2018 Gift med forumet Vi som prøver :)

  For meg var cytotec-kur helt problemløst, ingen smerter. Kun vanlig mensen-nivå hvor det er litt sånn "meh, ork" med smertene.
   
  • Liker Liker x 1
 13. ~Ønskebarn17&19 Forumet er livet Tilgangsansvarlig Desemberlykke2017 Julegavene 2019 Assistert-jentene

  Her på sykehuset skal abort etter uke 9 foregå på avdelingen pga da er morkaken på plass og blødnings faren større. Når skulle du på sjekk ?
   
  • Liker Liker x 1
 14. Mille32 Glad i forumet Påskekyllingene 2020 Assistert-jentene

  Håper virkelig du finner hjertelyd på sykehuset :Heartred

  Hvis ikke kan jeg anbefale deg å ta cytotec på sykehuset eller grine deg til en utskrapning. Skal du ta det hjemme må du ha noen med deg hele tiden og ikke spare på smertestillende. Jeg sendte sambo på butikken når jeg tok dem (trodde det tok litt tid før de virket) og rakk å besvime før han kom hjem. Det er det verste jeg har opplevd. Heldigvis er det over på noen timer :) når jeg begynte å blø og etter 4 paralgin forte, følte jeg at jeg hadde kontroll på meg selv igjen. Tror det tok 5-6 timer.

  Det skal sies at mange ikke opplever smerter og at det kun føles som en menstruasjon, så krysser fingrene for at du eventuelt får en slik opplevelse.
   
 15. Desemberskatt16 Andre møte med forumet

  Først og fremst... Håper at du får positiv melding på sykehuset!
  Men hvis ikke, er min erfaring at jeg ikke fikk noen smerter av cytotec i det hele tatt og jeg måtte ha tre omganger uten at de virket. Jeg var også i uke 11 når jeg oppdaget min MA.
  Det er visst noen som ikke har effekt av tablettene så jeg fikk utskraping i steden. Det var en veldig positiv opplevelse. Hvis du får mulighet til å velge vil jeg anbefale utskraping med en gang. Da merker du ingenting, bare sover i lett narkose en liten time (selve inngreprepet tok bare 15-20min) og kan dra hjem og være ferdig med hele greia samme dagen. Med cytotec er det vel mulighet for rester, særlig når du har kommet så langt, og hele prosessen tar lengre tid, men på den andre siden så sier de vel at det er skånsommere mot kroppen med tablettene.... uansett tror jeg det er veldig mange ulike erfaringer rundt cytotec og hvordan det oppleves er nok veldig individuelt.
  Krysser fingrene for at du får gode nyheter og ikke trenger tenke med på dette! :)
   
  • Morsom Morsom x 1
 16. Evamor Glad i forumet Himmelbarn Vi som prøver :)

  Jeg hadde ikke noen smerter av cytotec. Fikk 4 omganger så nektet jeg å ta mer. Fikk elveblest og ikke sammentrekninger. Så sugde de ut resten. Jeg har hatt kramper i ettertid. Men tror bare min kropp er f. UP.
  Etter 9+0 hvis foster er så stort så gjøres dette på sykehus. Mannen min var reist dagen før jeg fant ut at vi hadde hatt en MA i uke 9+3. Gikk helt fint. Ta imot det du får av smertestillende og kvalmestillende. Og hvis de sier at du skal gå for å få det i gang så var det vist nok med 20*20 intervaller med gåing og hvile. Jeg gikk i 2 timer etter første dose. Ikke nødvendig. Men jeg ville hjem. Tok 12 timer. Så lenger en begge mine tidligere fødsler til sammen. Jeg gikk så å si hele tiden. Hadde syk gangsperr i mange dager etter.
   
 17. Skach Glad i forumet Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Ja, jeg vil nok helst være på sykehuset, hvis det ikke drøyer altfor lenge.. Samboer drar på mandag og skal være borte i 2 uker, så da blir jeg sittende alene med frøkna. Heldigvis har svigermor ferie, så da får jeg levere fra meg frøkna der så lenge jeg trenger :(

  De ringte i hvertfall ikke i dag fra sykehuset, så da håper jeg at de tar kontakt på mandag så jeg kan få en tid å forholde meg til i det minste!
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 18. Skach Glad i forumet Febbisbebbis'18 Snøfnuggene 2018

  Takk for svar! Jeg kjenner jeg gruer meg til hele opplegget, men det er veldig greit å ha ett klart bilde i hodet på de forskjellige måtene det kan gå, så må jeg vel bare leve igjennom det. Jeg ser jo "heldigvis" at det er mange som har kommet seg igjennom det, så det må jo jeg få til og!
   
 19. Evamor Glad i forumet Himmelbarn Vi som prøver :)

  Jeg fikk også besøk av
  Jeg fikk besøk av en venninne som holdt meg med selskap. Hadde lydbok på ørene når jeg gikk å tumla for meg selv.
  Din opplevelse blir nok ikke som vår. Tror alle får det helt forskjellig.
  Ta imot den støtten du får på sykehuset så går det nok greit. Lykke til.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1
 20. Acinonyx jubatus Glad i forumet Marsipanene 2019

  Jeg oppdaget MA i uke 13, men utviklingen hadde stoppet opp i uke 9. Tok cytotec hjemme, og ingen smertestillende, synes smertene var litt sterkere enn menssmerter bare... Håper de finner hjerteslag, men dersom det ikke blir sånn, så vit at den fysiske smerten ved aborten ikke trenger å bli særlig sterk.
   
  • Hjertelig Hjertelig x 1

Del denne siden