En ny reise :)

En tråd i 'Våre dagbøker' startet av Orkidee, 12 Nov 2014.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Alvea Forumet er livet Himmelbarn Assistert-jentene Aprillykke 2016 Januarlykke 2020

  Forstår deg så godt ! Nå har ikke jeg opplevd å miste før, men følelsen man får når man ser blod er helt forferdelig.. Tør ikke helt å håpe jeg heller, hvorfor skal det plutselig gå når vi har prøvd så lenge liksom ? Tusen takk det samme ❤️ Føler meg egentlig ikke gravid i det hele tatt, har veldig lite symptomer, men igår fant jeg endelig hjertelyden så jeg håper det betyr at alt er bra :)
   
 2. Orkidee Elsker forumet

  ImageUploadedByBV Forum1444303783.375984.jpg Gutten vår ca 16 uker
   
  • Liker Liker x 3
 3. Gme Betatt av forumet

  Følger litt med i det skjulte :) men må bare kommentere og si gratulere :)
   
 4. Orkidee Elsker forumet

  Tusen takk :) hvordan er formen din?
   
 5. Bolleovnen Gift med forumet Marslykke 2016

  Åååå :Heartred Se den søte nesa da :)
   
 6. Orkidee Elsker forumet

  Nei, det er helt forferdelig. Jeg har utviklet en slags angst. Så når jeg ser blod får jeg helt panikk blir helt svimmel og lettere hysterisk. Tror alt dette henger sammen med Maen jeg var gjennom det var som et stort sjokk den gangen. Vi skal greie det denne gangen! Deilig med lite plager, har det gått opp og ned?
  Her har jeg dager med mye energi og dager hvor jeg bare vil sove.
   
 7. Orkidee Elsker forumet

  Det er helt uvirkelig at jeg og mannnen har laget det lille vesnet der;) Når skal du på OUL?
   
 8. Orkidee Elsker forumet

  ;)
   
 9. Orkidee Elsker forumet

  Takk for det:) Har hatt følelsen av gutt hele veien, så rart at det stemmer. Veldig surrealistisk enda. Hørt at mye er lettere med gutter, men går nok litt mer over stokk og stein i forhold til jenter;) Har du noe følelse?
   
 10. Alvea Forumet er livet Himmelbarn Assistert-jentene Aprillykke 2016 Januarlykke 2020

  Huff ja, ikke noe gøy :( Sender deg en klem ❤️ Denne gangen går det bra vet du, og dere får den etterlengtede babyen deres ❤️ Jaa det har igrunnen det, har vært lite plaget med kvalme heldigvis, var bare en liten periode jeg slet litt når jeg var sulten, men det går helt fint nå :) Jeg er jo veldig mye trøtt og sliten, og har gjort fint lite de siste mnd pga lite energi, men kjenner den gradvis er på vei tilbake, iallefall periodevis :) Ellers er det faktisk luktesansen som plager meg mest :p Der da ? Er formen bra ? :)
   
 11. Bolleovnen Gift med forumet Marslykke 2016

  Alt for lenge til :p Jeg skal 23. oktober, akkurat 2 uker i dag. Gleder meg kjempemasse, selv om jeg er redd for at det skal være noe galt. Men mest sannsynlig er jo alt bare fin-fint :)

  Rart når man har så sterk følelse om kjønn. Jeg var 100 % sikker på at jeg set var en gutt når jeg ventet førstemann. Og det stemte jo. Nå har jeg ikke hatt like sterk følelse, men veksler mellom jente og gutt. I det siste har det vel gått mer mot jente, så jeg er veldig spent :)
   
 12. Orkidee Elsker forumet

  JA, nå satser jeg på at lillegutt holder seg i magen. Kjenner mye liv om dagen. Han holdt meg våken mye i natt. Tror jeg var på do ca 5 ganger. Tipper han bruker blæra til ball ha ha
  Kvalmen er så og si borte fra uke 12-13. Sliter litt med hodepine innimellom, eller trøtthet som kommer og går. Sover også dårlig på natta da jeg stadig må opp på do. Når skal du på OUL? skal du vite kjønn?
   
 13. Orkidee Elsker forumet

  Det var sent. Jeg skal nå på torsdag. Gleder meg for føste gang. Så jo lillegutt på tirsdag og har begynt å kjenne masse liv. Håper at alle målingene er som de skal. Gyn sjekket endel på tirsdag og alt så normalt ut da. Men det er jo nervepirrende uansett. Blir spennede å se hva det blir.
   
 14. Orkidee Elsker forumet

  Uke 18: 17+1
  Da var vi i en ny uke. Begynt å kjenne mer og mer liv. I natt var det skikkelig fest i magen. Deilig å kjenne at han er der og har det bra.
  Greide å gå 6 timer i fjellet i går. Det er jeg veldig fornøyd med. Kjenner jeg er sliten i dag. Så nå er det avslappning før vi skal hjem fra fjellet.

  Symptomer/Plager: Trøttheten veksler fra dag til dag. Noen dager har jeg energi til å trene og gjøre masse, andre dager kommer jeg meg såvidt gjennom arbeidsdagen. Sover dårlig. Tisser ofte. Tidvis hodepine. Noe svimmel. Veldig følsom for varme.
  Sulten. Merker jeg spiser mer. Merker litt stølhet nedover bak rumpa, vet ikke om dette har noe med bekkenet å gjøre. Prøver å forhindre det med skogsturer i variert terreng, trening på treningstudio og gå turer.

  Vektøkning:
  Startvekt 65 kg
  Ved 10 uke: 67 kg
  Uke 17: 69,3 kg

  Tror dette er innafor.
  Jeg er ikke så opptatt av vekt egentlig. Spiser sundt og etter sultfølese.
   
  • Liker Liker x 1
 15. Nienna. Forumet er livet Marslykke 2016

  Hurra for ny uke :D så fantastisk å kjenne masse liv ♡ det er verdens beste følelse :D

  Jeg er helt imponert av at du klarer å gå så lenge på tur :) jeg har ikke sjans :p synes du er superflink :)

  Jeg tenker at vekten din er helt innafor!! Jeg er heller ikke så opptatt av vekt. Har ikke veiet meg på lenge :p sunt og variert kosthold må jo være det viktigste!
   
 16. Orkidee Elsker forumet

  0,75+
  Deilig med ny uke :) Tiden virker som den går raskere nå:)
  Går rimelig sakte, stopper mye og gutta er flinke til å ta hensyn til meg:) Men merket i dag at jeg var temmelig sliten. Så i dag har det bare vårt sofakos.

  Ja, satser på det. Tror jeg skal vente en stund med å veie meg nå for å få et mest mulig riktig resultat, men er jo så spennede å følge med på alt.

  Har du hatt en fin helg?
   
 17. Nienna. Forumet er livet Marslykke 2016

  Bra de tar hensyn til deg :) kan tenke meg at du er sliten etter så lang tur :eek: du får nyte siste fridagen på sofaen og samle krefter :)

  Hatt en kjempefin helg. Var superkoselig med date i går. Vi spiste 3-retters og var på show. Veldig bra. I dag skal vi til noen venner. Bare vil at dagen skal bli ferdig :p vil at det skal bli mandag nå :p hehe!
   
 18. Alvea Forumet er livet Himmelbarn Assistert-jentene Aprillykke 2016 Januarlykke 2020

  Det må jo bety at han har det helt supert :D Slitsomt når det skal gå sånn utover blæra da ! Haha :p Her er det også opp minst to ganger hver natt, og det blir nok ikke mindre :p Har fått time 17 november, så er bare å smøre seg med tålmodighet og håpe tiden går fort :D Vi måå vite kjønn ja, skjønner meg ikke på de som klarer å vente helt til fødselen :p
   
 19. Orkidee Elsker forumet

  ja, det kan du si:) Glad jeg kjenner liv jeg da.Da må vi bare telle ned. Er liksom en milepæl den der OUL.
   
 20. Orkidee Elsker forumet

  Uke 18, 17+3
  Da har jeg vært på OUL i dag. Ble satt 2 dager tilbake. Helt greit.
  Alt så helt perfekt ut.Termin er beregnet til 23.3.16 som jeg fant helt opprinnelig.

  MEN, hun mente det var en jente så nå er vi litt kjønnsforvirret alle mann;)
  Vi får se om vi tar en 3D UL over jul, er så sykt nysgjerrig.

  Symptomer/Plager: Trøtthet som kommer og går. Føler meg kanskje litt mer opplagt. Sulten. Doturer 2-3 ganger per natt. magen vokser:) Begynner å føle meg mer normal nå. Greier ikke lukten av kjøtt.... merkelig.
   
  • Liker Liker x 2

Del denne siden