Elvie brystpumpe

En tråd i 'Utstyr til foreldre og barn' startet av Bkno3002492, 7 Jan 2021.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bkno3002492 Første møte med forumet

  Hei, er det noen som har erfaring med elvie brystpumpe når man har lite melk? Har medela swing (?), men det var vanskelig å få ut melk pga lite produksjon. Brukte den en del for å øke produksjonen, men det tok veeldig lang tid for å få ut bittelitt melk.. Det gikk litt lettere når jeg lånte en kraftigere pumpe fra helsestasjonen. Håper at elvie kan fungere bedre, og den virker så lettvint
   
 2. Neidajoda Elsker forumet Marsboerne 20 18 FebbisBebbis2021 ❄️

  Jeg har også sett på den, men slått den fra meg. Den får kritikk blant annet fordi den er mye svakere enn "vanlige" brystpumper (det er nok prisen man betaler for at den er liten og stillegående..), og ikke egnet om man er tungmelket, eller ønsker bruke den for å øke produksjonen.

  Fra en av mange reviewer som kommenterer det:

  Elvie is not known for its power and has a weaker suction than that of the Spectra S1 pumps (and others). In fact, many women say it’s less efficient than other pumps because of its gentle suction. For this reason, it’s not the best choice for increasing milk supply.
   
 3. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  elvie vil nok ikke fungere bedre i og med at den er svakere. Ville nok heller forsette å låne pumpen fra helsestasjon.
   
 4. Bkno3002492 Første møte med forumet

  Skjønner! Det vart dumt, så for meg at den var genial
   
 5. Stolt mamma Forumet er livet Septemberbarna 2019

  ja den er kjempe genial, for de som har pumpevennlige bryster
   
 6. Oktobermamma2020 Andre møte med forumet

  Elvie er genial :) Har dobbel Elvie og dobbel Medelapumpe, men sluttet å bruke Medela etter at jeg fikk Elvie. I begynnelsen hatet jeg de, og var superskuffet da de ikke gav like mye melk som Medela, men brystene måtte «venne seg til» pumpeteknikken og nå bruker jeg kun Elvie-pumpene (pumper ca 4 ganger om dagen)

  Brukte Medela på veldig kraftig innstilling, og fikk ofte gnagsår selv om brystskjoldene var i riktig størrelse. Elvie er mer enn sterke nok og suger på en helt annen måte enn andre elektriske pumper. Man må bare venne seg til de :) Kjennes ut som det er baby som suger og ikke en pumpe.

  Bruker mye for å øke produksjonen :)
   

Del denne siden