Dere som har testa pos, når kjente dere symptomer?

En tråd i 'Juni 2012' startet av xlibrax, 25 Sep 2011.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Superprodusent Glad i forumet

  Dytter opp denne slik at vi kan oppdatere symptomene våre :)

  Jeg er 8+3 idag og er fryktelig trett og hormonell om dagene. Ellers er puppene ømme og det stikker i livmoren av og til :)
   
 2. melk78 Andre møte med forumet

  hei jeg er ny på dette forumet, men jeg hadde ingen anelse om at jeg var gravid, fant det tilfeldivis ut da jeg var hos legen for noe helt annet. hjelp, jeg ble tatt litt på sengen.
   
 3. Synnove Glad i forumet

  Jeg merket at puppene ble ømme og litt større, ellers merket jeg ingenting. Men vi hadde prøvd i 5 måneder å bli gravide, så jeg tok test 1 dag etter forventet mens og fikk positivt svar. Nå er jeg 7 uker på vei, og holder på å sovne på jobb... :-)
   
 4. Liljekonvall Glad i forumet

  jeg var veldig uvell på morgen og formiddagen. Spesielt og ta kollektivtrafikk var en prøvelse. I det ene øyeblikket var jeg kjempekvalm, i det andre ikke i det hele tatt.. Det var først når jeg var noen dager over forventet mensen at jeg la merke til alle murringene mine, for ellers har jeg jo godt å ventet på mensen.. Jeg var også litt ekstra spent fordi puppene var ømmere en de pleier være før mensen, og akkurat slik var det sist jeg var gravid i noen dager!!:P
   
 5. ~Gravidigjen~ Betatt av forumet

  Jeg var svimmel, sov 3 timer etter jobb, gedigne/tunge pupper, øm i puppene.. stikking i magen. tok en test positiv, en til positiv, og en som viste 2+4 dager.. 
  nå kjenner jeg mye i bekkene i tillegg da..  og enormt med stikkninger/strekkninger i livmora..  
   
  • Kreativ Kreativ x 1

Del denne siden