Den laaange ventetiden etter EL...

En tråd i 'Vi som prøver / Før svangerskapet' startet av Haffani, 9 Nov 2018.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
Tags: Add Tags
 1. Haffani Glad i forumet

  Jeg hadde en SA i september, og etterpå lurte kroppen min meg trill rundt. Var bombesikker på at jeg hadde blitt gravid igjen før første mens etterpå, fordi jeg hadde ekstremt sterke symptomer - helt til jeg plutselig begynte å blø (og det var ikke noen positive tester på veien dit). Hadde ekstremt sterke menssmerter de første par dagene, men har skjønt at det er vanlig etter en SA. Jaja, greit å komme i gang igjen. Dette var 29 dager etter SA startet, så tror jeg kanskje at jeg hadde el forrige helg (et sted mellom lørdag og mandag). Og nå sitter jeg her da. Fortsatt 1,5 uke til jeg kan tillate meg å teste igjen (gidder ikke tidlig testing, blir både dyrt og frustrerende), og det murrer og surrer der nede. Akkurat som det gjorde begge gangene jeg var gravid med guttene mine, og akkurat som da jeg ble gravid nå i august, og akkurat som da jeg trodde jeg var gravid nå for en mnd siden. Konklusjon: Jeg trodde jeg kjente kroppen min veldig godt men den har vist seg å være en løgner:) Så nå må jeg forsøke å ikke telle dager så mye da... hvordan få vekk fokuset på denne prøvingen?
   
 2. Anlipa Forumet er livet Tilgangsansvarlig Septemberbarna 2019 VIP

  Har ikke noen svar på hvordan få bort fokuset, trenger sånne tips selv :jimlad: men kjenner igjen delen om at jeg trodde jeg kjente kroppen min.. Det var før jeg ble prøver :D 4 dpo i dag , og ventetiden eeeeeer såååååå laaaaaang:angry3
   
 3. Haffani Glad i forumet

  Ja fy fader. Later som ingenting i nøyaktig en halvtime av gangen liksom... bah. Kroppen har aldri lurt meg før, da. Men da har det også gått lynraskt, så vi har egentlig ikke prøvd på ordentlig før. Egentlig er det jo helt sprøtt, jeg har to barn og jeg skjønte ingenting av disse hcg-greiene (verken nivåer eller hva tidlig test vs vanlig test egentlig måler) før nå. Snakk om fjern!
   
 4. Anlipa Forumet er livet Tilgangsansvarlig Septemberbarna 2019 VIP

  Samme her , to barn fra før som vi ikke trengte prøve på engang:angelic: nå derimot er vi i pp11, 2 sa og tre kjemiske eller noe , så har pent måttet finne ut litt av hvert nå :blackeye:
   
 5. Haffani Glad i forumet

  Oh no!! Huff stakkars:( Merkelig det der altså. Det står så mange steder at det er uvanlig med flere aborter hos samme person men hører jo så mye om det likevel. Masse lykke til..!!
   
 6. Anlipa Forumet er livet Tilgangsansvarlig Septemberbarna 2019 VIP

  Ikke sant , satser på at det sitter en liten kneet der snart :angelic: tusen takk, masse lykke til til deg også :cat:
   
 7. Ccaa Elsker forumet Tilgangsansvarlig Sensommerbarna 2019 Sensommerbarna 2016

  Haff. Det er vanskelig :/ det er jo det eneste man tenker på når man prøver :/
   

Del denne siden