Bugaboo Ant

En tråd i 'Utstyr til foreldre og barn' startet av Ardadine, 18 Sep 2019.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Mumfies Glad i forumet It's gonna be May 2019

  Det er sant :wtf:
  den tåler 22kg da så holder lenge ifht mangen andre triller :happy: babyzen yoyo + ser jo også veldig bra ut, og den er kanskje litt billigere og :)
   
 2. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 Septemberhjertene 2018 VIP Himmelbarn August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Leste en anmeldelse av den fra en svensk dame. Hun fikk plass til en ganske stor unge i den så lenge ikke kalesjen ble dratt over.
  Ryggen kan forlenges akkurat som på Bee og den tåler 22kg
   
 3. Eskimonika Forumet er livet Tilgangsansvarlig Marsboere 2020 Septemberhjertene 2018 VIP Himmelbarn August 2018 Assistert-jentene Februarbarna 2020

  Ikke så veldig mye billigere og da må du ha barnet vekk fra deg samt at du ikke får full liggestilling
   
  • Nyttig Nyttig x 1
 4. Bokelsker Elsker forumet Januarlykke 2020

  Jeg anbefaler dere å bruke hovedvognen som sovevogn i barnehagen. Da vet dere at barnet har en kvalitetsvogn, han er allerede vant til vognen, og min erfaring er at barnehageansatte er svært forsiktige med nye vogner som Bugaboo, Stokke osv. De ser jo med en gang om det er en brukt Simo kjøpt til 400 kr eller en Bugaboo til 11 000 kr.

  Når det gjelder reisetrille har jeg kun prøvd Babyjogger City Tour. Vi har den forrige versjonen og fikk den svært rimelig, fordi BabyShop hadde 40 % på alle røde produkter på Valentine's Day. Ikke hadde jeg fått med meg at det var Valentine's Day og ikke ville jeg valgt rød vogn, men slik ble det. :) Vi har i alle fall vært veldig fornøyd med den! Det eneste aberet er at den har liten handlekurv.
   
  • Liker Liker x 1

Del denne siden