Brun utflod og tak

En tråd i 'Juli 2017' startet av Mærrylou, 17 Jul 2017.

Endre kallenavn | Kom i gang/Hjelp
 1. Bamsemin Glad i forumet

  Nå ble jeg sykt glad for at du lagde denne tråden! For akkurat dette skjedde med meg nå! Hadde en del slike vonde mensaktige tak i magen fra 6-7 tiden og nå til slutt gikk jeg på do og gjorde samme oppdagelsen! Det var jo litt skummelt, helt til jeg kom på at jeg hadde sett denne tråden for ikke så lenge siden!
   
  • Liker Liker x 1
 2. Marrylou Forumet er livet It's gonna be May 2019 Julibaluba 2017

  Håper for din del bare at ting går litt kjappere! [emoji5] hat holdt på siden tirsdag slik, og nada har skjedd! [emoji85] håper du får rier kjapt nå og får ut ungen! [emoji3]
   
 3. Bamsemin Glad i forumet

  Jaaa, det er jo det som er litt frustrerende! Det er jo ikke et sikkert tegn[emoji85] Når er det du har termin? Eller har du gått over? Da skjønner jeg hvertfall hvis du begynner å bli utålmodig! Jeg har termin på mandag, og er egentlig veldig innstilt på å gå over, så jeg vet ikke helt hva jeg skal syns om dette[emoji14] Samtidig gidder jeg ikke å ha maserier eller hva det er noe særlig lenge heller! Jeg har liksom litt vondt hele tiden nå. Det er jo langt fra ille, men kan jo bli slitsomt hvis det skal holde på lenge!
  Håper det skjer noe hos deg igjen snart også! [emoji1]
   
  • Liker Liker x 1
 4. Marrylou Forumet er livet It's gonna be May 2019 Julibaluba 2017

  8 dager siden termin! Håpte jo på litt overtid pga bryllup og sånn....
  Har ikke brydd meg før nå på onsdag om dagene på overtid,men nå hvor ALT brått begynte å gjøre vondt er d værre! D er vondt å gå, ligge, sitte osv.... eneste stolen som er god er den på sykehuset hvor jeg satt og målte ctg i går [emoji85] har hatt modningsrier/masrier siden natt til tirsdag.... i natt var den første natten med litt søvn [emoji3] d var helt magisk!
  Skjer d ikke noe før tirsdag, så tar de vannet kl 8 på morran [emoji847][emoji3] får bare se frem til tirsdag! Kan ikke håpe på at noe skjer før d!
   
 5. Bamsemin Glad i forumet

  Åja, du er såpass på overtid, ja. Uff, da har du det nok verre enn meg! Foreløpig føler jeg meg som vanlig sånn bortsett fra murringene/maseriene som kommer litt av og på. Lykke til!! Håper du får hvilt deg godt før det hele starter på ordentlig!
   

Del denne siden